Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U šumskoj je lakše naći ko je priznao genocid
Ovaj Milenko je Dodikov covjek
Nikada mi neće biti jasno čime je ovaj lik zaslužio funkciju koju obnaša?!?
Bosanskosrbski Heroji cak u sudu.
Pa ljudi mi smo samo govana ...
Ovog Vucicevog i Dodikovog cetnika treba pod hitno smjeniti dok nije kasno
Ovaj cimburic je vazda dodikov Bio to se Jos od pocetka znalo Pa on to i radi citavo vrijeme.Tako ce to Sve dok je genocidne tvorevine Biti.Nisu se na vrijeme kao genocidna tvorevina kaznili i sad imamo to Sto imamo.Uvjek ce oni Sve Sto jaca drzavu BIH rusiti i protiv nje lobirati dok im se nekaze gdje im je mjesto.
Gonite ih sve u pm!
E jesi odvratan u pm.
Nema od tebe pravnika ni za 100 godina.Pa ne mozes biti Tuzilac pa da uzimas kao sa svedskog stola,sta ces procesuirati, a sta ne jer to nekome ne odgovara.
Ne vole BiH...a vole konvertibilnu marku. Mamu vam vašu marš za šuplje dinare radite.
sta ja napisah neki dan.. i ovaj ce zavrsiti karijeru kao dodikov savjetnik za vodovod
Ni jedan gl.tuzilac nije dosao do kraja mandata pa nece ni ovaj, zasluzno. Nisi ti tamo da stitis medjeda nego da ga procesuiras.
KAKAV SMRAD OD SISTEMA, LJUDI, DRZAVE... JASNO JE DA OVAJ DOLAZI IZ SNSD GARNITURE, KAO I MNOGI DRUDI IZ HDZ, SDA, SDP GARNITURE... SADA PLACENI BOTOVI NA KLIXU RAZAPINJU KAJGANICA A SUTE O PALAVRICKI I SLICNIMA. FUJJJ SMRADA OD NARODA!
Ćao Milanko. Dodo šalji sljedećeg
Vrijeme je da ovaj Dodikov klovn, zagovornik zločina i negator genocida bude udaljen i umiren. Jasno je od početka da je ovo neprijatelj Bosne i Hercegovine, obični genocidni spavać
šta će ovakav tužilac u sudu BIH,a radi protiv nje...ovakvi se moraju pod hitno izbaciti iz tužilaštva