Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo isto kao kad bi lopovi formirali svoj sindikat.
NEPRAVDA. Fahru za spoljašnjeg predsjednika antikorupcionog tima. ODMAH ĆE USLIJEDITI ANTIKORUPCIJSKI CUNAMI ! čim Fahroi iuzađe iz prdekane.
Sirotinja sve trpi .
Suvad Osmanagic - pravosnazno osuđen za privredni kriminal...vrlo podesna za osoba za predsjednika antokorupcijskog tima....SDA je stvarno čudo
Vjerujem da je Novalić osim Subvada uspio ubaciti i ostale svoje savjetnike tog stručnog kalibra. Hebo levata koji ne zna ukrast ni milion KM. Očekujemo da se timu uskoro pšriključi idr Radeljaš, koji je nedavno razriješen dužnosdti ministra privrede, da komisija ne bi bila sastavljena isključivo od stranka na vlasti koje se i bave korupcijom. :)
znaci ako je ovo istina vlada ode u zatvor
Ma kakvi! Ovi ce kokosare da love .
Vec danas se vide prvi rezultati, nana koja je prodavala caj od kamilice na mostu Drvenija je privedena od strane SIPA-e..u akciji "Crvenkapica"
Samo po sirotinji,
Ako Suvad Osmanagić ne riješi korupciju neće niko.Taj od kad je u granapu radio krade.
U antikorupcinni tim Novalić je uspio ubaciti svoje svajetnike. Time je riješio nesnosan bol od MMFa koji mu je radi toga odavno zavrtao ruku. Može se odahnuti, a sada svi na hobotnicu vino i pečenje janjece ! Jel i MMF ? I oni, ni njima fino priređena (korupciona) hobotnica nije mrska. Ko ni Novaliću da plati suradniku žderačinu i opojno vino isti onaj dan kad je izjavio da narod ima previše para a da je minimalac od 300 Km sramno visok. Kao NRAOPD zna PA ETO I ON. Nažalost eto i on.
Odlična prilika da antikorupcijski tim, Novalic počasti hobotnicom
Novi natiradnički zakon donešen, a evo sad oformljenog i antikorupcijskog tima po onoj Chrcillovoj: Ako nešto ne želiš riješiti oformi komisiju :) Ova je oformljena u rekordno kratkom roku od svega 20 godina . A i nije bilo neke izrazite potrebe za žurbommjer korupcije nije bilo. Sve dok nisu propala sva preduzeća i Federacija još zavaljena za 5 milijardi nepotrebnog duga. A sad se odjednom pojavila ??? :)) Nakon što je obavljen lakši dio posla sad ide obračun tima i vlade sa pečenim janjcima !