Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Foreign Affairs procitao ustashe ko Veselu Svesku
@vinkomir2 izražavam zabrinutost zbog pooooooštravanja tvoje retorike
@vinkomir2 slušaj ća ti kantam, slušaj ća ti pivam o vaporu ća plovi i srdeli ća pliva i jubavi ća boli jer te moje srce voli tvoje tilo ća je slano ka zrno morske soli
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Juzni sloveni su jos jednom potvrdili tezu njemackih filozofa da su drzavotvorno nesvjesni, te da su rulja koju treba usmjeriti jedne na druge a kasnije raseliti sa Balkanskog poluostrva. Metodologija je danas drugacija ali je cilj ostao isti. Juznim slovenima je drzava = reprezentacija u sportu. Institucije i pravo su nevazni. Razognjistavanje je danas potpuno i cilj je vecine mladih. Ostat ce samo neuki i vlast.
@milojko74 Drzave ne postoje, vlast je peta kolona i agent stranog interesa. Izbori su laz. Cilj je pljacka i raseljavanje.
Fakat su mnogi klixovci osobe sa posebnim potrebama.
Ko vise zna sta ovaj Dragan smjera, mozda to ima veze sa njegovim cirilicnim potpisom, mozda je vec od davnina sa Rusima u nekim tajnim poslovima, ma svasta od njega mozes ocekivati. Dragane, Dragane jako si zagonetan.
Koji spin.
Za Ljigavca se zna da je ruski igrac i bez ovog clanka, ali neka se pise. Ljiga je poceo sa totalno destrutktivnom politikom po drzavu onda kada je Trump pobjedio. Ljiga i Dodik su planirali rasturiti cijelu drzavu uz pomoc Trumpa i Putina, Trump im ne moze pomoci jer mu ne dozvoljava americka opca politika. Sad imaju Rusiju koja je i zakuhala sve na Balkanu jer da nije stajala iza Srba ovi se nikad nebi usudili napraviti to sto jesu.
Hrvatski plan je oduvijek bio podjela BiH..drolja Kitarovic to radi samo na drugi nacin kao debil sa krivim ustima!
ona ima oci ko u marsovaca i kriva usta a covic kriva usta i siljatu glavu franjo tudjman kriva usta kao i sin mu ....nerazumijem zasto
Postoji mogucnost da imaju neki poremecaj:-)))
Ha ha ha balija Jasmin kao Foreign Affairs ??!!!
daleko doguro pa nece ostati na dodikovim novinama ..zaostalo
Koje licemjerstvo. Opasniji su i od Kim Yong Una. On radi sve transparentno, a Hrvati rade iz potaje. Ali Britanska sluzba MI 5 je sluzba sa najvecom tradicijom, koja je odredila tokove II sv. rata, otkrivcajuci sve Njemacke sifrovane poruke. Biti clanica EU , a dovoditi Ruse u BiH, radi provedbe velikohrvatskog plana. Sta sad da isprica Zeljana Zovko Evropskim zvanicnicima.
Lako je uperiti prst, pljuvati i mrziti, ali u ovom konfliktu nema ruskih zrtava niti ce gosp. covic i dodik opatiti. A narod prica kao da se upravo njemu sve ovo ne obija o glavu.
Ovo mi sve pari da su hrvati i srbi riješili da podjele bih na dva djela. To je svijet sad i uvidio i zaključio da je to najbolja opcija. Nebrinite bošnje vaša ce vjera vama ostati ali samo sa predikatom hrvat iliti srbin.
radije bi se opredijelio da budem svinja jer od nje bar ima neke koristi
Dejtonski sporazum nikoga nije obavezao članstvom BiH u Natou. Budući da su potpisnici Dejtonskog sporazuma i njegovi garanti, BiH ne može o članstvu odlučiti bez saglasnosti istih garanta Dejtonskog sporazuma. Nek se oni dogovore (na nekom neutralnom terenu samo ne u BiH) može li i hoće li BiH o tome samostalno odlučiti i kako, pa ćemo vidit. Eto tako je fino i lako
Gospodine Mujanovicu, izvore molim. Ovako izgleda sponzorski tekst vladajuce stranke.
HDZ je vladajuća stranka na svim razinama, i to sa najjačim resorima, Bakir im dao svu moć
Jasmin M. je PhD. Prema tome, publikacije na ovom nivou se uvijek podupiru navedenim izvorima. Posto izvori nisu navedeni, ovaj tekst je hipoteza i nije osnovana na, tj. meni to izgleda, naucnoj osnovi.
www.zadruga-rijaliti.com Pratite najnovija dešavanja u rijaliti show zadruga!
Mislim da je 100% u pravu.
Srbin uvjek otvoreno radi protiv neserbina a hrvat nikad otvorena nego sve iza leđa glumeći najvećeg prijatelja i tražeći nagradu !