Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su ovo providni i naruceni tekstovi??? Za sta nas to smatrate pa kao ste se nasli da ih branite??? Sram da vas bude! Nasa stranka narucuje odbranu preko ove Fondacije!
Eh moj Infohouse....nekad ste bili simpa ekipa...al ovaj manevar oko ove dvije bas mi ne ide u glavu...cemu ovo poentiranje....dobro bi bilo da bacite kakav projekat u Sirokom...tipa borba protiv ksenofobije i fashizma...bilo bi lijepo to vidjeti...obavezno Boska i Irma kao Team Leadersice....
Peta kolona!!!!
Pa lijepo se naprduju bolesnjaci ... a vezano za izdaju domovine pa nema vise ko od politicara ne izdaje Domovinu svaki dan.. a ove fol gradjanske stranke pod plastom fol ljevice socij.demokracije i sl. Su najgori oblik politike .. a uz to samo se otimaju za glasove bolesnjaka koji im daju legitimitet .. kad ona D.Gratz kaze o kakvim se likovima radi sta dalje.. sve su to lijepi projekti ali su optereceni mrznjom
Istinska demokracija je borba za gradjane bez mrznje bilo koga .. ovim fol.nacion.strankama i jakim moze svasta stati pod kapu i u obraz ali druguma ne moze.. a gdja Irma neka se pravda Mostarcima jer nije bitna.. sto i sda nije kazala evo nas odustaje ajd da se dogovorimo jer znaju da cavara nece glasovati za sda kandidata.. egoizam svih je na sceni
Adin Sabic je ljiga i licemjer.Vec se to na slici vidi
Slazem se za zene i njihov status u BiH a i svjedoci smo sta rade zenama u okruzenju, a i shire. Medjutim, ovdje se radi da su te dvije nazovi politicarke svojim izborom da ne glasaju i ostale suzdrzane, direktno su odlucile da grad ne predaju bosnjacima nego uzpovcima. Time su izdale svoj Mostar i popishale se na sve demokratsko i bosansko. Time nisu pokazale hrabrost nego samo izdajnistvo, poltronstvo, glupost i zasluzile su da budu na Mostarskom stubu srama. Tacka.
I ja sam protiv izdajničke SDA, a o kriminogenom UZP da ne govorim, ali kako uvijek ishodi demokratije budu na strani antibosanskih snaga? Ako ovaj postupak NS uhvati maha, možda i bude neke koristi, a ako ne, ljudi će se vratiti SDA kakva god ona bila.
bravo
Šta bi bilo da je Bogičević bio suzdržan
Najbolji komentar
A žetone nikad niko nije napadao. Kod nas je izdaja ako imaš stav.
Irma je je prava gradjanka BiH dok su u vecini drugi samo Bosnjaci, Srbi i Hrvati. Zbog toga je zapravo ona jedini pravilan izraz patriotizma. SDA je politikom etno podjela, smatrajuci je osnovom BiH politike, zapravo dovela BiH do ruba. Takva politika je uvijek i jedino vodjena s ciljem podjele i nestanka BiH.
Ko je sad ovaj? Neki njihov ahbab. Mali pao s Marsa. Tesko da bas nista ne konta, vec radi po nalogu Njihove stranke.
Suzdržavajući se nisu glasale za nacionalnu stranku, a glasale za fašističku stranku, koja ugnjetava gradjane, u logorima držala komšije, krala donacije u ratu i na osnovu njih gradila susjednu državu. Čestitke NS. Politički ste odron bez pameti.
SDA je projekt mafije i nikad sa istom u isti kos ako je SDA stalo do Mostara zasto nisu odustali od SDA smrada i predlozili nekog nezavisnog?
Govna koja se posipaju po njima jeste sramna epizoda ove drzave. Nadam se da ce necemo dugo cekati dane kada ce se osobe kao sto su Irma Baralija i Boška Ćavar dovati najveca moguca drzavna priznanja.
Irma pokazala si kakav si izdajnik ubuduce se udruzi sa Fikretom abdicem uzela si lovu za svoj glas i sram te bilo
nikad vise za NS, fuuuj,omogucila fasistima na vlast.