Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj jel mozete bez primitivnih komentara imalo? Istanbul je jedan prelijep grad i ko jednom ode tamo, otici ce ponovo. Da je Moskva, Pariz, Firenca i ostali u pitanju sigurna sam da ne bi bilo ovakvih komentara. Posto se radi o Istanbulu, jednostavno moraju biti i takvi komentari od strane primitivaca koji ne vide dalje od nosa.
Oprosti, ne vjerujem da je to razlog. Jednostavno - pretjerali su sa Istambulom i Turskom. Moje nevažno mišljenje, nemoj ga uzeti u obzir.
Mozda jesu pretjerali, ali jel to razlog za ovakve komentare?
Zato se Erdo ispričao unucima Armena nad kojima su Turci izvršili genocid, da ne ostanu bez ovakvih događaja. Ponosan su narod, al genocid su napravili i to Erdo priznaje i i spričava se.
eh sada bi trebala turska djeca mahati bih zastavama
Ima čuda u Boga, al to ......
Nisu Turci naivni kao od kmecavca mamara, ko leptir bila sa jednog na drugog. Pa malom kmecavcu slagala da mu je babo epruveta...