Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci su kukavice. Izrael je posle 2. svjetskog rata napravio specijalnu jedinicu koja je trazila pojedince zaduzene za logore i prosto ih ubiju. Zasto bosnjaci su tako olako prihvatili taj status “zrtve”?
Svaka ti je na mjestu, meni isto to nikad neće biti jasno, još kad čujem "sreo sam krvnika, zločinca koji me je mučio hoda slobodno" nikad mi neće biti jasno to praštanje a izgubio si nekog bližnjeg svog.
Sad ce ti se buljevarcic zalijepit na kom, samo cekaj xD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uhapsite Milenka Burila, bivšeg čuvara KOD/a Foča.
Focanska je tuga pregolema.
Od svakog zlocinca po jedno dijete je umrlo kuda ces vecu kaznu . Vazno je da oni svi zlocinci gledaju rezultate zlocina.
Interesantno da klix uopste ne pominje zlocine na ostalim narodima u BiH, a bilo ih je dosta. I onda kao satro miran suzivot, ovo ono.
Pa jel se na Jasenovac spominju srpski zlocini? Ne, jel se na Vukovar spominju hrvatski zlocini? Ne, jel se na Ausvic govori o ostalim zlocinima... ako je danas dan obiljezavanja Foce, logicno da ce se govoriti samo o njemu, a za godisnjicu ostalih i ostali
gdje su logori za silovanje srpskih zena...ja ne vidim nijednog.
Formirati tim protiv ratnih zločinaca i protiv domaćih državnika koji rade protiv iste vršiti likvidacije jednog po jednog kao što je tito radio to je jedino riješenje ovdje...
kako ono veli tokmak iz laktasa: doslo vrijeme za mirni razlaz 🤣🤣🤣🤣 how yes no
Najveće je to čudo da ABiH nije imala čak ni jedan jedini plan da se krene u oslobađanje Foče, Srebrenice, Višegrada, Žepe, itd... Na zapadu su Hrvati sve oslobađali zašto se ABiH nije brinula za istok, pa nam sad nedostaje pola teritorije.
Stvarno, nisam ovo ocekivao od svojih sunarodnjaka, napisem negdje na ovom clanku da srbijanci iz Srbije nisu bolesni kao bos pravoslavci, obzirom da znam jer sam iz mijesanog braka a rodbina iz Srbije je uvijek bila sve samo ne chhhetnicka, a vi nalupate meni minuse... fakat, kako tako ocekujete ikakav mir? Pa osudiste cijeli narod da je ovakav ili onakav, a niste izasli iz svoje pecine pa da ista znate o predrasudama, stereotipima i nacionalizmu..
U koliko se hoces kladiti da su avi munusaci SDA ekstremisti ? ;)
Jel' ovaj dr. Hikmet Karčić sin Prof. dr. Fikret Karčića?
imali mjesta sela..da nisu pobili protjerali ...jos brane....nastalo na Genocidu..zlocinu protiv covjecnosti..
SDA je prodala interese Bosnjaka za ovozemaljsku korist i na kraju Bake i reviziju tuzbe onemogucio 🤮
S ilovatelj--R azbojnik--B arbarin--I zopćenik--N asilnik.
Genocidaši iz rs i Srbije ostat ce cijelu vjecnost. Nikad nece sprati ljagu i sramotu.
Svaki Đikan ovo treba pročitati, možda mu nešto uđe u trozubu lobanju.