Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA hobotnica okrivljuje svakoga samo da sa sebe skine odgovornost za uzas u koji su nas doveli. Aljosa Campara i njegov alkoholisani Lukač pokušavaju podmetnuti boracki bunt drugima. Već viđeno kriminalci iz SDA!
@ralph05 Ko je tebi oprao mozak?
@kivra ko je tebi maminu picu isprao?
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Opet gluposti lupaju :( Ljudi su nezadovoljni i zašto novinari ne pišu sta borci traže i zahtjevaju a ne da lažu ovako! Fuj klixe !
@AQTheReturns SDP podrumasi,petokolonaši,plenumaši..njihovo maslo!
Pa nećete tako pričati kad iduće sedmice hvo blokira hdz
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
odlična slika ove policije u tunelu, ovaj fotočitatelj bi je mogao prodat, pravo dobra!
Dok je bilo pilava niko se nije žalio. Kako nestade pilava i presuši stranačka sisa, 23 godine poslije rata elem neko se dosjetio da borcima poturi jaja pod bubrege i izvede ih na ulicu, radi stvaranja haosa i kako bi u tom haosu sačuvali svoje pozicije. F MUP je pravilno provalio o kome se radi. Maksimalna podrška policiji od nestranačkih građana, samo naprijed, vjerujem u vas i u istinu.
Ko fol borci.. Obicna komunjarska bagra hoce para na ŽALOSNE oči
@zavrtak SRAM TE BILO JADE JEDAN
SDP je izmanipulirao jadne borce,ne bi li izazvali haos u FBiH.
Ka neovisne drzave i policije, nije u stanju ih potjerati.
Skalnjajte ih vise s ceste da narod nastavi normalnim zivotom. Prevrsilo svaku mjeru. Iza sebe ostavili smece i popaljenje vatre, njima ovo ko teferic. Cigare u usta i ojha.
Sklonim ti ja k... u ta žvaljava usta
naoružat dugim cijevima pa put Pala, banja Luke , Lištice i Međugorja, tamo su svi izvori problema
Kako ističu iz FMUP-a na to ukazuju i činjenice da su Vogošćansku petlju blokirale osobe koja su na tu lokaciju dovezena uglavnom s područja Cazina i Velike Kladuše, da su blokadu na planinskom prijevoju Ivan izvršile osobe uglavnom s područja Konjica, Bugojna i drugih dijelova Srednjebosanske županije, dok su blokadu petlje Šićki Brod izvršile osobe s područja Lukavca, Gračanice, Srebrenika i manjim dijelom iz Tuzle.
Osobe nisu dovedene s Pala, Banjaluke, niti iz Lištice i Međugorja. Treba biti realan i ratnohuškačka retorika pije vode samo kod primitivčina i zalupanih fašisoidnih nacionalista.
ovi bi se marisali
Jos malo pa ce se borci izvinjavati policiji sto ce ih ovi pretuci... izvini godspodine drote sto si me napendrecio radi nepravde protiv koje se borim...
Vazda je neko kriv za proteste nikad SDA, prvo je bio SDP sada je SBB ma ja kako da ne, a svi borci su pripadnici te strane i bez razloga strajkuju. FUJ !
Camparina laz i spinovanje naroda ! Politicare obicnom narodu je jasno !Borci mjesecima protestuju i mjesecima najavljuju ove proteste ali vi ne shvacate oybiljno jer vjerujete udruzenjima koje kupujete nasim narodnim novcem ! Niste branili kad su vas 92 branili a sad im branite da traze svoja prava ! Jedno udruzenje, jedan racun , jedan registar !
e sada stupaju na cenu politicki ili stranacki operativci MUP-ova koji ce da izmisljaju i traze neprijatelja .... bolje bi bilo da cutite i da se zahvalite bogu sto je proslo sve kako treba ...
100 % PODRŠKA BORCIMA - SVI ZAHTJEVI SU SASVIM OK !!! VRIJEME JE DA SE KONAČNO STANE U KRAJ LOPOVIMA, PRVENSTVENO IZ SDA
Ako se zaista mislite rijesiti SDA i ostalih pantagana onda morate prvo shebat njihove izborne uhljebarske baze poput telecoma i elektroprivrede te potom uspostavit funkcionalnu pravnu drzavu ;)
za sve su krivi drugi, a ne vi stoko od politicara, uhljeba, krimosa i drogerasa.