Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da se ovako sudilo poslije drugog svijetskog rata danas bi gering i himmler kafenisali u nekom starackom domu i citali bi ratne memoare druga hitlera, koji znajuci kakav ce mu sud suditi je izasao pred ruse sa flasom sampanjca i milka cokoladom dok bi eva okitila cvijecem oslobodioce.
Da Srbi ucini ono sto su Njemci ucini u 2. svj. ratu danas Bosnjaka ne bi uopste postojali kao narod... Zato, nemoj porediti ono sto se porediti ne moze.
kromvel, tebe treba za rukicu i provodati medju primarnim i sekundarnim grobnicama, pa malo popricati sa rodbinom onih ubijenih u redovima za vodu i hljeb, il poslusati price silovanih zena i muskaraca. srbi su ucinili ono sto jsu tamo gdje su mogli jer nema tog grada ni mjesta u rs a da civili nisu ubijani i maltretirani.
genocidaš ostaje genocidaš, naše je da pamtimo i uvijek budemo spremni.
Spremte se ,spremte..........
mi smo i te kako spremni nemoj da brines
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jedino rijesenje je protjerati ove pravoslavce na Karpate odakle su i dosli i mirna Bosna !
oooo tuuuuuuuurciiiiiiiii
Svi "pravnici" koji rade za tribunal u Hagu, trebali bi krivicno da odgovaraju. Oni s pravom imaju veze koliko i spanska inkvizicija. Nije im dovoljno sto su debelo placeni za svoju necasnu ulogu, nego jos pisu i knjige. U moralnom smislu, jednako prihvatljivo bi bilo da citamo memoare nekog osudjenog pedofila. Ljudski sljam i jedni i drugi.
ma tako je svi ostali su sljam samo je genocidno zlocinacko pleme ok hahahaha
ma tako je svi ostali su sljam samo je genocidno zlocinacko pleme ok hahahaha
Šta priča ova kurvetina!
hahahaha sta je vlasce sta si zapjenio
Korpus reci ženi da dolazim večeras, a jest voli šokačku karru! Ko bi reko da ćeš i ti dobiti šokačko kopile! Hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
meron = moron....evo očit primjer kakvi moroni danas dijele pravdu u svijetu
Daj ba, koda Evropa gleda na pravo! Prvo se kolje, pa Dajton i sad svi u slobodu, pa "sram i sramota je ovo". Da bi nasli "rijeku nafte", onda nebi bila ovaka prica i puno vise bi kazali, da je ovo sramota.
osudjuje oslobadjanje Perisica a odobrava Gotovinu i Markaca nidje veze
Perisic je masovni ubica a ova druga dva generali legitimne vojske i heroji, jel kontas razliku?
niko njih nije protjerao oni su zbrisali cim su namirisali da dolazi vojska i da se valja boriti, po starom serbskom obicaju
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ne znam zbog cega pjenite... Dosad je za kaznjavanje Srba bilo dovoljno da je poprijeko pogledao bosnjacku kokos... I opet vam nije dovoljno.. Jedino da se svi Srbi, kolektivno, zatvore u jedan veliki zatvor?
kromvel suvisna je diskusija s tobom
nema pravde niti iskrenih prijatelja,postoje samo interesi . neki bi to nazvali geo strategija a ja kao nwo i exploatacija
...a gotovina?
Nema ona nista sa Gotovinom, njena misija su uglavnom Srbi...
koji Gotovina on je NATO penzionisani general!!!!!!
Putin vec odavno trazi ukidanje Haskog Suda, a sada cak mislim da ga je i kupio
"Podsjeća kako je osnov za zahtjev Haškog tužilaštva za preispitivanje oslobađajuće presude u slučaju "Perišić" bila počinjena pravna greška, odnosno uvođenje pravnih standarda koji nikada do tada nisu primjenjivani"kada su u pitanja lica Srpske nacionalnosti!!!
sve popaliti,razbiti nek ide sve u pm