Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kosovo je Srbija a nije unutrasnja stvar Srbije, siptari su marva.
trebo je radmanovic zamoliti narod BiH da se odgode izbori zbog toga.
Priznam pobjegao sam. Pobjegao sam iz svoje zemlje i nisam htio da je branim i da se borim. Nije istina. Mogao sam se vratiti i boriti za nesto u sta vjerujem ali jednostavno nisam imao hrabrosti. Umjesto mene su dolazila braca iz zemalja sa bliskog, srednjeg i dalekog istoka. Moja odbrana Bosne se svela na borbu sa racunarom. Nadam se da ce nam ta borba dati vise od 24 % BiH bar 25 %.
Lazes Radmanovicu.Kosovska policija i EULEX su zabranili svakom srpskom politicari da dodje na Kosovo.
otisao bi on kada bi smio ali znaju Albanci ko je kriv sto BiH nije priznala Kosovo
trebao bi otici da te albanci potkuju...
Boli naaas, kitober, za Pecku patrijarsiju Republike Kosovo i nekakvog Irineja i ovog posrbljenog havla sta on smatra i misli. Sve nam je to bitno ko neki snijeg neke godine tamo nebitne!
nek ide nebojsa, da mu ga sveti patrijarh ustolici u d.u.p.e. ne bi li se prosvijetlio malo.....oh yebo vam pas majku vasu srpsku...
Još samo da izjavi da je rs unutrašnji problem BiH, a ne Srbije!
Mogao bi snijeg koji dan pasti! Radmanović izjavio da je Kosovo unutrašnja stvar Srbije, je li moguće da se desila takva transformacija. Od one \"Kosovo je dio Srbije\" do ovog sad. I još čovjek nabroja probleme u putovanju tamo i ovamo.
I put vaša braća Srbi iz Srbije nisu mislili na vas. Kakva šteta.
eto snipera, zipa irinej!!!!
Nemože njosvi vlaška,kosovo je DRŽAVA,a za smrde tamo mjesta nema