Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ce odgovarati za umrle na respiratorima koji su primali industrijski kisik to pitanje vrijedi kako za rs tako i za sebijonu bplnicu
Niko, oni su nedodirljivi. Pametni su odselili, neposlušni za njima. Ostali samo glupi, podobni, mirni i starci. PS. moj stari je u pravu. Stari ljudi imaju tedenciju da se vlast ne mjenja kakva god da je.
Odgovarat će plinske boce. Nismo mi iz politike krivi što je plinska boca ubila ljude. Vukanović treba da napada plinske boce, kao što Bakir napada kamere a ne novinare.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sarajevo je krivo za sve jel tako? Kriminalci u RS su posteniji od onih u FBIH? Jos prije par mjeseci ministarstvo u RS je upozoreno da je pronadjeno ulje u plucima beba ali vi ste nastavili dalje ubirat novac ne mareci za zivote komsija...
@Lord je EDHEM BICAKCIC samo da se zna...
Agencija za ljekove je takođe kriva, i korumpirana. Nazalost Drasko je zagrebao samo vrh, i ogradio Zorlaka. Sjediste agencije je u BL i oni kao nisu znali sta se desava na UKC.
A jos gore.agencija je ovim fakticki priznala da je kiseonik u stvari medicinski..jer ako izdaju zabranu za isti onda je on u pitanju a ne tehnicki.
A jos gore.agencija je ovim fakticki priznala da je kiseonik u stvari medicinski..jer ako izdaju zabranu za isti onda je on u pitanju a ne tehnicki.
Zar mislimo da je kod nas na KCUSu nešto bolje?
Propuhala Dodikova politička mafija krezavu genocidnu sirotinju tehničkim gasom... Hahahahaha Punim plućima dišite, braćo srbi, u inat 'političkom' Sarajevu. Budale zadrte.
Mile na aparatima sa kiseonikom!
U RS 21 umro, u federaciji 7...a RS nema ni popa stanovnistva federacije..
Pobise ljude gasom
Dodik se ovaj put do guše zahvalio tj zavalili ga njegovi ljudi.Oni su svjesno ubijali ljude guše respiratorima i kisikom.Pošto nemamo institucije koje smiju da uhapse političara ne očekujem ništa od Dodika ,samo huškanje u rat.
Oni vas ubijaju ali vi i dalje glasate za njih!!! Tamo SNSD, ovamo SDA, onamo HDZ...pljackaju vas, ubijaju vam djecu eeeee.... ali vi i dalje glasate za njih... Sta nije u redu sa vama???????
Dođe do stvaranja krvnih ugrušaka u alveolama prilikom korone...oni tehnički gas,da pročepe i pluća eksplodiraju.
Tako isto nije bilo upiane ni Srebrene maline!
Izdali im dozvolu 2017 a sad ponistili. E sad..sve da je tako kao sto se tvrdi…sta se cekalo 4 godine? Mapet sou je sve ovo…i on je ozbiljniji od svih redom koji se nesto “pitaju”.
Kriminalci se dokopali vlasti sirom BiH vec 30 godina i pljackal se pljacka
Puste ljude da rade. Koji khurac sad diras ako im ne smeta
Cija je firma