Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li mu biti dovoljno od ovog posla da zavrsi svoj hotel na Jahorini koji je poceo graditi za vrijeme premijerskog mandata. Sarajevo se cijedi i novac se izvlaci u Hercegovinu (privatne hrvatske firme) i u RS (javni poslovi).
@Justanordinaryman Pa otkud Lageru iz Posušja pare da kupi preko 100 bagera odjednom?
Crna BiH trojka i dalje radi u punom kapacitetu! Poslušnici su vjerni, uhljebi su tu da glasaju kad zatreba...
Ma eto! što ne uze nezavisnu stranu kuću?
skupi...heeh
Krriminalac kriminalcu radi reviziju.na sta li ce to liciti?! Evo na sta: ovo je najveci poslovni uspjeh od nastanka kapitalizma.
kao i uvijek do sada, Seka nema povjerenja u svoje! Zato će ti uštvo tvoji i presuditi, kako valja!
ašta fali da čovijek nešto zaradi ne treba sumljati da če posao biti urađžen po šteno ,Aco je radio poso sa SDA
pa gore ti pise koju su firmu pre toga vodili i da je tu bilo malvezacije.Mislis li cim dobijes novo ime firme da je tu sve ok.Za taj novac ce samo projuriti kroz papirologiju.Najjeftinije ne mora biti bolje od onog najskupljeg, ova firma ima los glas.
ma malo smo uvezani....:D da ti se zivot smuči....
@otkos ma da.... sigurno su bila tri tendera, sve po proceduri...:-))) pa je, bez obzira na snazni animozitet, sve proceduralno ispoštovano..:-D i da...pozz za tebe :-)
@otkos imas pravo ne bismo trebali sve gledati kroz prizmu politike.... apsolutno se slazem sa tim ...ali imaj na umu gdje zivimo :-D i da...obzirom na aktere involvirane u ustanovu cije je poslovanje predmet revizije,a i reference revizorske kuće... ne mogu da ne politiziram..:-D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jedina javna cifra je cijena usluge a rezultat reveizije je tajna hahaha
E jesu nasli jaransku firmu
Ama ja sto je u narodu i davno potvrdzeno da je politika najveca prostitutka
ZLOČINAČKA BANDA SDP-a NA APARATIMA! P.S: SDP-a ZLOČINAČKA BANDA IZ MUPA JE POHPŠENA, ZAŠTO SU NA ČEKANJU SDP BANDITI IZ PRAVOSUĐA, DRŽAVNIH INSTITUCIJA, PROSVJETE, .............???
to ti likuješ jer su tvoji SDA banditi ovdje napravili tal, pa šta se onda razlikuju
Narode, ma kojim imenom se vabiš, izdigni se iz blata, i ne dozvoli da te više u zdrav mozak je.. u, seoski đilkoši i varalice. ...
Svaka čast
Zivo me interesuje na koliko ce na kraju izaci ova faktura, ako se ikad uopste sazna.... Ali, bas je slatko vidjeti kako se vole "zakleti neprijatelji". Jos ce ljepse biti gledati kako ce Dodo i Bake iskoristiti te podatke za dizanje tenzija u predizbornoj.