Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA nije mogla goreg guvernera postaviti od ovog.
Softici su stara SDA familija...
@guardian77, SDA-ovi lopovi Senad Softić i KOS-ovac i tender efendija Nedžad Ajnadžić pokušavaju izgraditi zgradu u parku Hastahana, a sve s ciljem daljeg mažnavanja budžetske love.
Sebijina usluga za Halikopterski let sa VMA Beograd do Sarajeva.Tim strucnjaka je trebao uradit operaciju bitnog pacijenta.Mislim da je to ok,ali kad bi se halikopter digao za obicnog pacenika,radnika,građanina,seljaka itd.Nebi nikad.Zašto je preči zivot nekog 'velikog'od zivota nekog malog.
Kako se fino slazu kad je lova u pitanju
Tako mi u KS. Treba "relevantna diploma", odemo do Kobiljace. Treba "pouzdan finansijski izvjestaj", prosetamo do Banja Luke. Sve moze!
Pravi se revizija kolko je ukradeno para za objekat Cbbh na Palama, razlika je oko 300.000 KM koliko su zbog "naknadnih radova ' uzeli sebi Ljubisa i Trivo. Nekad je bilo 10%sad bogami ispod 20% se ne priča.
Namješten tender. Postavljeni uslovi prema mogučnostima Grant Thortona. Ko je dobio pare za to?
A sta kazu jos...Ima li tebe gdje tu ;)
7. 11. 2016.godine dobili DOZVOLU za rad imaju ljudi iskustvo """ specijalno""" nadaj bože da su 15-20 god.prije registrovani reviziju bi radili I MMF-u ČUDO BALKANSKO
Politika i biznis ovdje nemaju dodirnih tačaka .
Sada ce smijeniti Milicu Lakic, Ljubisu Vladusica i Triva Marinkovica.
Ambelivabl