Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je vraćeno 1697 godinu...samo nedostaje Eugen Savojski da ga spali
Jevrej počeo pričati o fašistima, a šta oni rade po Palestini? To nije fašizam. I to već duži period.
Normalno je da se misa treba podržati. To je bio zločin komunjare, njihova djeca sada dižu prašinu oko našeg Nametka.
Ma eto samo da priupitam Klix-admine OBRISE LI SE PO KOJI KOMENTAR NA OVAJ TEKST. Zadnji put sam na karti vidoio da ne zivimo na sjevernoj strani korejskog poluotoka. Pa cisto da provjerim da nas nije ko premjestio pa da pravdam onda cenzuru koja se dotice osjetljivih tema. Ili vam je u admin timu ima nekih prezimena kao Levi, Tauber, Bergl, Goldman....Pa se nadju uvrijedjeni na neku istinu o Sarajevskim jevrejima. Ma kako ona bila okrutna, istina je.
@YugoBalija Glupane :D nece ni biti izbora, mozes ti u setnju familiju povesti, ali protestnu.A nadam se da ne pripadas familiji 300 razbojnika, jer onda ce ti biti oduzeta(citaj uskladistena) imovina dok ne dokazes ODAKLE ti...a to potraje prijatelju ;)
nije sve što su komunisti uradili i pričali dobro i istina, ima ponešto i osvete i lažne propagande, bez toga da branim nekoga ko je služio švabi
Malo je slika iz proteklih tridesetak godina tako zastrašujućih, tako zlim znamenjem bremenitih, poput vampirskog plesanja Kozaračkog kola i paradiranja srbokomunističkih zombija s pripadajućom ikonografijom ulicama onog istog Sarajeva kojeg su s tolikim užitkom i patološkom zluradošću rušili, ubijali i silovali devedesetih. Zašto? Zbog želje da se prikrije još stariji zločin?
Nisu Sarajlijama smetali nazivi Miloša Obilića,cara Dušana,Gavrila Principa,vojvode Putnika,Miskina.......a danas smetaju jedne ili dvije ulice?U Mostaru ulice Mile Budaka,kardinala Stepinca,Vokića i Lorkovića,u Bileći spomenik Draži Mihajloviću,ulice po Nevesinju , ...i o tome niko ništa,a samo Sarajevo u centru svega,njegovi građani,..sve se čini da se dokaže da se u BiH ne može živjeti i da se treba raspasti uz pomoć juda u SDP i nekim "multinacionalnim strankama"?
Kako se rijec fasizam naveliko rabi za sve neistomisljnike, a smijesno je sto ne postoji jedunstvena definicija fasizma. Postoje neka obilkezja, kao npr. Postojanje nametnutog vodje (to je odlika i komunizma), nepostojanje demokracije(opet vazi i za komunizam). Nacionalsocijalizam je razlicit od fasizma u italiji, to su 2 ideologije. Ako jocete ljude koji isticu naciju prozivati, elradije koristite termin nacionalsocijalist.
Jadan je čovjek koji ne voli svoj grad, svoju državu i mašta jednog dana da se vrati u svoju zemlju!
Pa napravite referendum pa da odkuce sarajlije :D zipa finci da se opet ne iznenadis :D
A ostavili bi Titovu? Kako? Parlamentarna skupština Vijeća Evrope osudila je totalitarni komunistički poredak u svoje dvije rezolucije: Rezoluciji 1481 o međunarodnoj osudi zločina totalitarnih komunističkih poredaka, koju je Parlamentarna skupština Vijeća Evrope usvojila 25. januara 2006. godine i Rezoluciji 1096 o uklanjanju naslijeđa bivših komunističkih totalitarnih sistema, koju je Parlamentarna skupština Vijeća Evrope usvojila 27. juna 1996. godine.
šetnja antifasista, daj finci ne dipr, ideja fasizma je u srzi stanovnika bih, vjernika, fundamentalista, da ne kazem terorista
Idi malo u Banjaluku pa seri tamo o nazivima ulica, ili u istocno Sarajevo pa tamo malo o nazivima ulica
Znači osnovna škola nosi naziv po liku koji je htio djevojčicama da zabrani da uopšte pohadjaju škole, koja smo mi zabit
Nije Sarajevo nigdje ni maklo jer oni koji su šetali nisu većina. Za sad.
De ti mao svojim cionistima moralisi. Genocid zidovi vrse od 1946 nad Palestincima!