Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogovorili su se oni izvrsno.
Politicare NE ZELE nista mijenjati...njima je super...a narod "ga pusi"..doduse neki to vole ..valjda navikli :?)
Odo u Butan da živim . Dr S
Jakob nam je objasnio neke stvari u stilu: Znaci topla voda, vatra, razne stvari, cingili- mingili i tako to. Zasto niste dali uporedno misljenje godpodina Sejdica. Ovo je diskriminacija, zasto se podcjenjuje Sejdic, zasto njega nisu intervjuisali, jel zbog toga sto je Rom. Meni vise interesuje njegovo misljenje koje ujedno vise i cijenim.
Što jest,jest Finci dobro si rekao!Samo mi imamo problem taj što naša govna,se samo znaju dog.kada treba šta ukrasti,podvaliti i sl.a ne kada treba nešto lijepo i dobro odlučiti za našu državu!
Samo se mogu dogoviriti kako potrositi kredit od mmf-a!
. . Hrvati spalili dokaze o zločinima ministra odbrane Damira Krstičevića nad Srbima, uništeno nekoliko desetina hiljada dokumenata http://bit.ly/2fbjaSA . .
Šta se ovi finci petljaju u naše unutrašnje stvari?
Ovo je njegova zemlja kao i tvoja sviđalo se to tebi ili ne. I ima nas još koji nećemo u 3 nacionalna tora.
Je suis Sejdić Finci, nacionalna manjina u vlastitoj zemlji koju su mi konstitutivni oteli!
Zbog "nepažnje" Finci-Sejdića država BiH ima ogromne gubitke na pravne troškove i njenu borbu sa sudom za ljudska prava. Smiješno je uopće da su ova dvojica umislili da se mogu kandidirati za "predsjednika" ove države. Ovo je nacionalno podjeljena država, ostali to moraju prihvatit ili pak iseliti se u države koji njima odgovaraju. Nema više totalitarne SFRJ da zlostavlja Bošnjake, Hrvat i Srbe i da brani maninje!
Sve je to Drug Tito dobro predvidio i svima vam se smije iz Groba - samo se vi dalje svadjajte, dok zemlja sve i vise i vise propada.
Kao sto kaze The Guardian, Dayton je spasio zemlju i zaustavio rat ali, istovremeno, Dayton blokira drzavu koja je, de facto, bez buducnosti i koja NE MOZE napredovati, ni ekonomski ni kao drustvo. Jedina solucija je da se Hrvati prilijepe Hrvatskoj, Srbi Srbiji i u Bih ostanu samo oni koji je stvarno smatraju svojom zemljom, tj Muslimani. Ja bih odmah potpisao - ali nikad se to nece desiti, jer Zapad nece muslimansku zemlju u srcu Europe.
To nije dobra ideja, neka ovi koji neće da žive u njoj idu tamo gdje misle da ih čekaju raširenih ruku, a ovdje da ostanu oni koji hoće normalnu državu,. A promjena granica nema!
@suština - nece se to desiti.. to i jeste problem. Mislis da Hrvati hoce Hercegovce? nemogu ih viditi ocima - osim toga, i sama Hrvatska propada - ta nije to Izrael da sa svojom snagom i 'vezama' moze obezbijediti blagostanje i sigurnost svim Zidovima koji hoce dole. Osim toga, Hercegovac je lijen - ponudi mu ti posao od €1,500 u Zagrebu, on nece otici.
Kaže Jakob Finci koji je redovan gost Casino Coloseuma na Skenderiji. Nasim parama poreskih obveznika zadovoljava svoje kockarske nagone! Pametnom dosta !
Gospodine Finci nemogu se oni nikad dogovoriti jer nece i neznaju a to bi njima licno pravilo ogromnu stetu jer nebise plivali u ovom blatu u kojem su plivanje naucili
Zasto bi neko primjetio to, neplacamo ih da primjecuju. Tako i ti finci pocni da neprimjecujes
Dejton je samo izgovor politicarima da ne rade nista i da zadrze stanje nacionalnih podjela i konstitutivnih naroda. Kao i troglavu azdaju. Svi gradjani BiH bi trebali bit ravnopravni, al eto, nacije koje su ko fol konstitutivne to ne daju. Konstitutivnost se ogleda samo u tome da zele svoj teritorij i vjecnu vlast na njemu.
@Ronex ,tuuuugo moja! Sampion si u ''znanju''!