Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da hoce vise neko rijesiti ovaj problem sa Grasom, uzas usluga i jos stalno strajkuju
@ ćorava posla \"Da si imalo informisan/a znao/la bi da u Grasu ima najmanje sandžaklija\" HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHHAHAH!!!
Koliko ovaj GRAS ima uopste radnika? Neka otpuste 50% revizora, neka otpuste 50% nepotrebnih \"salterasa\" koji sjede po cijeli dan i nista korisno ne rade. Onda tek mogu ocekivati neko normalno poslovanje i prestat sisat kanton za svaku popisanu marku.
Hocemo bolji,noviji,savremeniji prevoz... Bimo,i ostali u tvorza..
Mislim da treba pruziti podrsku radnicima GRASA,da ostvare svoja prava... treba doci plicija da vidi ko je pokrao toliike pare...
Ne seri MALMEA keve ti! Da si imalo informisan/a znao/la bi da u Grasu ima najmanje sandžaklija. A što se tiče tvoje psovke, ona samo oslikava tvoj mišiji karakter- pravo hrabro. MIŠU!
Ovaj portal je obično smeće!!!
PA MAJKU IM SANDZACKU....DOKLE VISE MISLE STRAJKOVATI, ZABOLI NJIH NEKA STVAR KAKO CE NAOD DOCI NA POSAO....NEK JE NJIHOVOJ GUZICI DOBRO......TREBA IH SVE PO.BITI....SVE REDOM....JE.BO IH OTAC SANDZACKI U USTA!!!!