Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kasno marko na kosmet stiže
Kada je Bajrović slao finansijsku policiju za vrijeme svog mandata, onda je bila prpa, optužili ga da je nacionalista, da je mrzitelj hrvata, a vidi sada..
Od dokumenata mogu nači samo toaletni papir, mada su škutori vjerovatno i to maznuli.
Provjerite svima porijeklo imovine od radnika do direktora,a to je vrlo lako.
Po pravilu bi svima provjeriti porijeklo imovine i to je to.
najbitnije je uć, kasnije je lakše.
čuj ušla.koje uspjeće.ja bi dole i sve ih išćerala kocem.koga vi više pravite mazlumima.koga oni lažu.pare kradu i kroz struju.struja je plaćana i po ko zna koliko.jebeni idioti.
Sad kad je dokumentacija nastimana sad kad je tek dopustenj pristup finansijskoj kontroli objasnjava samo jedno a to je da se krene sa ministarstvom finansija i zna se Fadila da se ponovo dograbe jos miliona iz budjeta federacije pa ako treba i iz transi kredita sto znaci ko je imao imat ce a vi bosnjacka sirotinjo niste ni naucili kako se zivi
A ovi odlučni,15 godina zakasnili
A dali su policajci samo Hrvati ..Ako nisu onda je problem
ma sad da bace kost medju radnike i opet Covic pobjednik
Nek odu i u Feal!
Jesul izašli ne uzubillah
nek se sad sve dosadasnje uprave izljube i izgrle sa porodicama, siguran sam da ce ubrzo pobjec u hrvatsku, jer nevjeruju BiH pravodjudju, bice da su politicki motivisani progoni
Sve je to sklonjeno.. Dupla papirilogija se vodila
Au, nakon toliko godina usudili se otići i u UZP firmu. Volio bih da inspekcija i finansijska policija uđe u svaku firmu u UZP tvorevini, tamo bi se našle milijarde. Inspekcije ne smiju ni otići u Široki, Grude, Ljubuški i ostale UZP kasabe.
I ovdje ih nebi pustili da nije u pitanju urgentnih 15 miliona km iz budzeta fbih za zbrinjavanje radnika