Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezz,kako je provjetravanje ,kakav je postotak izduvnih gasova ,mene zaista ne interesira vasa dokumentacija vec iskljucivo zdravlje mog malog A 6.(ODAKLE 2.000.000 KM.)
Ovo je vrhunski projekat, grad nam je preopterecen, nemamo uopce dovoljno parking prostora. Pohvale za sve sto ce poboljsati uslove u nasem gradu.
TREBA UVESTI ZAKON DA SVAKA NOVA ZGRADA MORA IMATI BAR 3 SPRATA PODZEMNOG PARKINGA. TREBA OSLOBODITI POVRŠINE OKO ZGRADA I NAPRAVITI ZELENE POVRŠINE
hoćel' biti djaba ove garaže? :( Taman da fino smjestim svog golfa 2.......
Pravi Koldzo garazu za stanare Sarajevo towera, pa on im je prodao zemlju za zgradu SDA taldzije dolazi vam kraj
Eto dokle je doslo prave se dokumentarci o podzemnim garazama na Pofalicima tokom aprila
hahahahahahahahah
Pa prebacite javni saobraćaj pod zemlju, jeßale vas garaže...