Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes mahmuran Skaka na ovoj slici
Tacno mu nije do zivota stalo, oci mu govore zadnju strofu sto ga isprati iz kafane " I tebe sam sit kafano"
@BosanacCekaVizu i sad ti daj djetetovu ćunu u ruke mahmerne osobe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA-U NE TREBAJU DOZVOLE ! NAVIKLI SU TAKO
kakve gluposti valja ovaj ministar, ili je glup, il' je zao. opšina stari grad izdala odobrenje za građenje za vidikovac... objekat vidikovac je postojao prije rata, nije nova gradnja, već rekonstrukcija, naravno moderniji objekat u skladu sa vremenom u kojem živimo... nije ni skakino maslo za ramazana, al nesto radi, vide se rezultati. možda je problem upravo to, jer radi i pokazuje da se može nešto primijeniti na bolje. žičara je dokaz, niko to ne može poreći!
Evo kad pominješ žičaru još jedna informacija, žičara nikada nije tehnički primljena jer nije napravljena propisno i konstantno dolazi do prodiranja vode ,još uvijek je faktički u vlasništvu firme Džekos doo i radi nelegalno. To je Skaka i sposobnost ,varanje i laž SDA moto
Zakuhavaju. A Hastahana ce proci .je li bez problema ? Pola bi izgradjenog trebalo srusit .posebno u Opstini Centar ako bismo gledali ko je kome i kako izdao dozvolu.NE VALJA I TO TI JE.
Ministre valjda bi ti trebao znati obzirom da si na toj funkciji da se i u takvim situacijama moze izdati regularno odobrenje uz pribavljenu saglasost Zavoda za zastitu kulturno historijskog naslijedja KS i Zavoda za razvoj i planiranje KS. Ministre prvo se edukuj i tek onda istupaj, manje se bavi politikanstvom...ali ne zamjeram ti obzirom da si dosao na ovu funkciju bez ikakvog radnog iskustva.
@Deckoizmahale U kakvim 'takvim' situacijama?
Nije ništa neobično da se na obroncima oko Sarajeva grade objekti bez dozvole. Koliko je samo kuća bez dozvole i sa ilegalnim priključcima na vodu, plin, kanalizaciju, struju. I onda mi koji uredno plaćamo komunalije snosimo i troškove tih parazita kojih nije sramota kršiti zakone, ne plaćati režije i poreze državi a najčešće se busaju u prsa da su veće patriote od svih ostalih.
@Galina Za ove što me dislajkuju imam samo dvije riječi: ISTINA BOLI!
Moj ministre pošto ti nemaš radnog staža, dozvole se dobijaju u proceduri predviđenoj Zakonom ali ako Bog da uskoroćeš na biro za zapošljavanje i sanjat ćeš kada si nekada imao posao a povedi i glupka Damira Nišića
ti si neki genije ,svaka čast ,dakle dozvola se dobija na način kako se dozvola dobija, jesi to sam smislio ili si imao pomoć centrale stranke?
sta ce vidikovci slijepom narodu?
Ahahaaaa Trazi da ti je pro faxsaju Vidi se da si kvazi pravnik
kad se sad Skaka uslika sa rodnim listom i kaze evo to je to.
Molimo zoloski vrt da izadju na teren i vrate majmuna Filipovica kojeg su izgubili. Hvalaaaaa
Ovog ministra pod hitno vratiti na osnovno obrazovanje, bruka i sramota da na ovakvoj jednoj poziciji bude ovaj Filipovic!
Pitam se samo kad je Dino hvalio nove ministre i njihovu strucnost jel mislio na ovo. Jel to ta nova Vlada, bez stela, uhljebljavanja i po svemu sudeci bez iskustva! Sklonite ove budale sa ovakvih mjesta, nemojte nas brukati!!!!!!
nemoj molim te da se slika uslikat ce se sa dozvolom za gradnju keopsove piramide
Ovo je cist dokaz nestrucnosti nove Vlade. Pa kojim mozgom jedan ministar moze traziti selfi fotografiju gradonacelnika sa dozvolom. Ovo se ni u crtanom ne zove ministar ni politika!
I ne treba mu nek ga napravi samo, ionako pola drzave nema dozvole... Sta jedes govna
Koliko jadan pokusaj da se oblati ovaj gradonacelnik. Svjesni smo mi cinjenice da vi niste sposobni raditi ni cetvrtinu njegovih stvari, ali bar onda sutite i gledajte kako radi onaj ko zna. Samo naprijed Skaka, smijesni su ovi novokomponovani misnitri za tebe!
"misnitri" su smiješni