Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polozaj katolika u BIH bije problem nema ih nesto puno da bi bili problem al polozaj Muslimana u RH to moramo da vifimo
Samuel Johnson: Nacionalizam je posljednje utočište hulja. Ovaj UZP sastanak bez drzavnih obiljezja BiH i van drzavnih institucija kao i sve ostale aktivnosti u reziji kriminalca Covica su dokaz da je Johnson stvarno bio u pravu.
Filipovicu bijednice, gdje je zastava BiH na stolu i zasto se ne sastajes u Sarajevu? To je dokaz da sve sto radite je zapravo cisti nastavak UZP projekta iz rata. Dakle zlocin prema BiH vam je politicka preokupacija po nalogu kriminalca Covica.
Hrvati u BiH su samo instrument sa kojim RH sprovodi svoje interese u BiH. Samo INSTRUMENT.
O sebi se zabavili dabogda. Brinite se o Hrvatima unutar Hrvatske, puna vam ih Njemacka vi se usili ovih 5% u BiH. Nista no ratnohusacka politika !
"Selam alejkum. Sinoć smo sve fino poredali sa HDZ-om, onako kako smo dogovorili." Ministar vanjskih poslova Herceg-Bosne Elmedin Konaković SMS sa Dinokiovog mobitela
valjda su najpreca prava ljudi..
U usta vas zvaljava obojicu. Vodite nazad svoju dijasporu.
južna interkonekcija je potrebna bih i to treba dalje gurati. interes svih gradjana bih prije svake politicko - stranacke igrarije, i svima ce biti dobro.
"Selam alejkum. Sinoć smo sve fino poredali sa HDZ-om, onako kako smo dogovorili." Ministar vanjskih poslova Herceg-Bosne Elmedin Konaković SMS sa Dinokiovog mobitela
tlačenje Bošnjaka u Bosni i Hercegovini je vaš prioritet
Vi mozete bosnjacima birati izdajnike iz NIP-a.Izborom prodane duse Kemala Ademovica ste sahranili legitimno predstavljanje.