Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 godina Dodik, Čović i Izetbegović brane svaki svoj narod od druga dva. U tom vremenu, oni postaše milioneri, a njihovi glasači postaše najzaostalija nacija sa najnižim životnim standardom u Evropi! Skontajte ovce ko koga tu hebe!
@Gradjanin1973, i ovo je SDA-ovo piskaralo Filip kao onaj Izetbegovićev debil Kondžić sve vrijeme agresije proveo po Njemačkoj i Hrvatskoj. Takvi nam drže lekcije o patriotizmu. Pobjegulje i trezoraši.
@komunjaroSjekOpet Samo SDA korumpirani Bošnjak i vjernik na baterije čita STAV!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kaki k'o grlica. Kao prvo ovi danasnji Bosnjaci su prisvojili identitet onih bervaktilnih Bosnjaka koji su bili neki drugi narod, drugacijih obicaja i vjere. Alija se dugo neckao i na kraju odlucio jer je shvatio da je pojam "Bosnjak" mnogo prakticniji od Musliman sa velikim "M". Svaki istoricar koji nije na SDA platnoj listi grohotom se smije
Nije ovaj članak za priglupe botove
Boga mi Filip očita dobro predavanje lažnim "multikulturalistima" i korisnim idiotima ZG-BG fašističkih politika, pronašli su se i dežurni u komentarima, glasna manjina koja se je oholila, da je bogdo svaki medij nacionalno osvješten kao Stav, alal ti vjera..
hebo insana sa dva imena
Sve je tp fino i krasno, ali Filip i ta ekipa u Stavu trebaju shvatiti da oni ni u kom slucaju ne mogu odredjivati ko je Bosnjak a ko nije. Kad citas ono smece od magazina, odmah se vidi po kojoj liniji idu - ako si za SDA onda si dobar Bosnjak, ako se usudis kritikovati Bakira i ekipu onda nisi nikakv Bosnjak i stave te u ravan sa dzikanima.
Ovog treba zgaziti na ulici.Ovo vam raja dodje nesto kao Kurir i slicne srpskonacionalistickke novina.Dok ne nestanu obje 'medijske institucije za odbranu identiteta" nema rahata.
Filip Mursel Begović: Bošnjaci i Bosna su na klizištu, ako se ono ne sanira neće nas biti Biće Bosanaca i Hercegovaca.
Dok se god budemo furali da smo Bošnjaci , Srbi i Hrvati, a ne Bosanci i Hercegovci, i dok se BiH bude svodila na Sarajevski kanton, neće nam biti napretka.
Lik iz španske sapunice nam priča o BH klizištu... Ko je potpisao to klizište godine Filipe Murselo Lopez Martinez Gonzales?
SDA glasilo.
Stav,profasisticki orjentisani medij..
SDA je zamislila drustvo gdje će postojati novokomponovani Begovi, vlasnici dionica bh telekoma, elektroprivrede, gdje ce se njihova djeca zaposljavati a obicna raja, narod da radi za 200€ (Bingo) i jos danas isti kritikuju kako nismo vjernici i patriote po njihovoj mjeri...nema togq vise..ljudi bjeze odavde...
Politika SDA na je dovela ne do klizišta, mi smo već u ponoru...
Sve pametolozi koji nas uče patriotizmu a rat su proveli na sigurnoj udaljenosti-dijaspori...
Hvala Bakiru jer je zbog njega propala tužba protiv Srbije za genocid i Aliji jer je utemeljio Republiku Srpsku...