Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
g.uziš li i dalje sa strane shupak jedan?
Kako se ovaj simpanza dobro uhljepio, a kada je tek dosao u Sarajevo, nije po asfaltu znao hodati kako treba (i ganjao je udate zene)
njemu je sda valjala
pa ja treba zaposlit sve one sa fakultetskom diplomom "socijalni rad" FPN hehe
sacir 6 milki plata,4 pozicije drzi,jebe se njemu,supljira ovako ko onaj alkos dzevad termiz
@ilidzinjo1 Termiz je dobar lik, covjek koji je u ratu bio zarobljen od strane cetnika i gdje su ga na vracama udarali 7 dana.
Samo balije mogu podrzavati zlocinacki komunizam i dzukele komunjarske na celu sa josipom Dzukelom brozom. Zato Bosnjaci, nemojte da vam podvaljuju SDP, DF, GS ili Nasu stranku. Glasajte za bilo koga, samo ne za komunjare.
Pametan komentar profesora Filandre, on je jedan od rijetkih intelektualaca, a da nije uprljan kriminalom, kvazi-elitizmom, manipulacijom i nepotizmom. Profesore Filandra, 'slažem se sa vama, ali zar vam se ne čini da smo u ovome u potpunosti zakašnjeli, vaš komentar i poruke izrečene u njemu više spadaju u 'krik očajnika', zar ne?' Ako mi ne vjerujete, prošetajte do grobalja i mezarja bosansko-hercegovačkih, i zagledajte se u godišta u 'dolinama suza'
Po visini plaće, izdvaja se dekan Fakulteta za saobraćaj i komunikacije, Samir Čaušević sa 7.325 KM, dekan FPN-a Saćir Filandra sa 6.012 KM, te dekan Pravnog fakulteta u Sarajevu Borislav Petrović sa 5.887. KM. Izvor: N1
Šaćire , da tebi Asim kaže .. da mladi ne bi došli u neko stanje zdravstvenih potreba , omladina ne odlazi iz BiH. Omladina bježi iz BiH. Drastična je razlika.