Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdajica bošnjačkog naroda
@GooWho A ko je tebe iz....... i gdje?
@Zanovijetalo Ja sam.ga tamburo sa kesom od špageta na hašimagi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A imao vise glasova od Alije 🤣
Inace ovaj covjek je dobio najvise glasovasvih bosnjaka,..ali partija SDA je ipak dodijelila Aliji Izetbegovicu vlast. Upravo sta se i danas dogadja, Bosnjaci glasaju za jedne a vlast uvjek dobijaju drugi. Da je ovaj covjek ostao, ne bi ni rata, ni zrtava ni 18% u koji su zbijeni muslimani u BiH danas,..ni svog ovog lopovluka iz Sarajeva
Izdajica, pljuc. samo ga uza zid
To je znak da mu je nestalo para i vise im neje potreban....
Znaci nece bit ni jaja ni pilica
Ovo qovno jos uvijek zivo? Pa blizu mu je 90
SDA i DF u koaliciji sa njegovom strankom u USK... Mozda je i to zbog ulaska bato u NATO
pljuvat gdje god ga covjek vidi
Zar nisi do sad crk'o pizdoo izdajnička
ovaj ima više godina robije i optuznica nego al capone, što je najgore mumija nikako da odapne
Ono što bošnjački propagandisti kažu o Fikretu uopćšte me nije zanimalo niti ne zanima. Ali sam ga zato odlučio sam poslušati i mogu reći da je žešći muljator.
Zar nema gori stvari kojima se treba baviti u bih nego s tim starcem.u bih biraci stranaka koji biraju svako svoje ratne stranacke ljude da im vladaju ovoliko godina tako da ljudi zive kao u raju -dzenetu Kud ce gori zlocin od vladajuci ovi god.nad ovom drzavom i ljudima koji zive u njoj ,Ovo lici na komunisticki sistem ni slova od Demokratije.
Da je Babo izdajnik, izrod (slazem se)... vodio bošnjački narod bolje bi Bosanci (Bošnjaci i ostali) prošli nego da ih je vodio Alija. Medjutim Zapadu je trebao Alija da parira Milosevicu i Tudjmanu u toj nametnutoj kvazi-demokratskoj nacionalistickoj politici. Uvedeš državu u rat izgubis 5% stanovnistva i pristaneš na RS- i -49% teritorije. Trenutno SDA i partneri trebaju Abdica u koaliciju. Na drugu stranu Konakovic kupuje helikopter a obicni narod placa sve cehove.
Ko ne voli Abdic Ficu osuo se po glavicu
a nas sud osudjuje pripadnike ponosne ARBiH