Komentari (466)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ratni profiter
Hotel u Jablanici odmah poslije rata :D
ko gubi ima pravo da se ljuti 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
A kako te najavljivao onaj poltrončić na predizbornom skupu ko Rokija Balbou
@hudnjak Čekam na pobijedu opozicije u Ilijašu.
@hudnjak čuj prva po rezultatima, NiP brašno u njima ubio u vijeću
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kara bi jos otisao iz BiH svima bi bilo lakse. Idi vodaj kerove negdje dragi, kerovodjo iz JNA. I to je bilo dovoljno da postane general. Pljuc....
a mrš seljačino sda-ovska
napusi se kurca
Neopozivu ostavku....sta ba ponuditi?
Ostani molim te , ostani makar do slijedecih izbora !!!!!!
Idi u vilu i pokrij se bjiha usima. Ne pojavljuj se nigdje nakon ovakvih rezultata...
Ratni profiter govno
Mi smo samo poslusali rah.Aliju sta nam je rekao za koga ne treba da glasamo , nemoj se ljutiti fikrete bolje poradi na africkoj sljivi i alfa strongu , jer svaki stediša ima svog potrošača .
Vaši glasači se vode logikom "glasaj za naše", dok je opozicija rascjepkana, ali narod je pokazao svoju volju. Neki koji su mogli biti dio ove priče izdali su svoje birače, prodali Sarajevo, a narod je isto tako pokazao šta misli o tome.
Sebija i Bakir,najbolji igrači četvorke
Koji je samo ovo papak popušlić!
kad mladi ipak ne uzmu zdravo za gotovo to kad im stariji kazu sta ti mali znas ,desi se ovo !!!
Pogani iz Republike Sarajevo! Vi se koljete a genocidaši vam na Kozijoj Ćupriji. Izgubljena Srebrenica, Stolac itd. Da vidimo Kojoviću, Konakoviću itd, kako vi branite Bosnu van Sarajeva. Dobili ste izbore, između ostalog i zbog nebrige SDA za svime van Republike Sarajevo. Da vidimo vas.
Lopovluk provaljen na nivou BIH.Krajnje vrijeme bilo a sada dragi gradani i gradanke Kantona Sarajevo trazili ste promjenu,dobili ste je ..... Pratite ove 4 god sta ce se desavati,ako ne bude promjena za dobrbit sviju nas opet hajmooooo promjenaaaaaaa.
Sine prvo se počisti svoja avlija od korova pa onda se ide dalje... Ne možeš ti to skontati
Greska... Ovo je bila replika na komentar iznad tvog
I vrati sve pare koje si zaradio na Tunelu D-B!!!!
Zakopaj se u rupu!!’