Komentari (362)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da si od svega ovog napisanog prijmenio na sebi, nikad ne bi ulazio u posao za koji nisi strucan
puno si ti love uzeo na racun Srebrenice jos od prije dok si prodavao majice pa sve ostalo, sve na pricu da si dijete Srebrenice, sto se nisi prihvatio normalnog posla, posla u Srebrenici nego si dosao vamo prodavati maglu. barem ces u hotelski zatvor a ne u Zenicu.
Pogriješio jesi što si petljao tamo gdje nije mjesto za poslove tvoje firme,ali mislim da mnogi tako slično rade ili čak i gore stvari ali su pod zaštitom nekih "moćnika" i može im se,vama je se više sudilo da hi se srozao ugled stranke iz koje potječe Novalić i Solak,tebi su presudili kako bi u javnosti izgledalo da su objektivni,ali za ovo što si napisao sada potpisujem,upravu si,i ne može drugačije
Robove ste vi iz SDA napravili,jbm vam klicu izbjegličku.
Kme, kme, ponesi malina i jedan cvijet Srebrenice, napisi kakvu knjigu dok si tamo...
Mozda po nekim mjerilima nisi krivi,...ali ako se djela mjere po namjeri onda objasni sebi (nama ne trebas) zasto si ulazio u taj posao i jesi li trebao..
Ćuza
Za tebe smo robovi po kojima si htio pišati kad si skontao da možeš izvuć sebi korist od nabavke resporatora skupa sa političarima! Na kraju mi siromašni ali slobodni, sad robovi ili ne, ali slobodno koliko toliko, a ti odsluži kaznu koja je premala po mom mišljenju s obzirom na šta ste bili spremni u onom periodu samo da bi napunili svoje džepove! Bolje bi ti bilo da si se držao voća, ide proljeće, lijepo vrijeme za branje i uživanje u SLOBODI u prirodi! Selam
Hajde strpaj te kod ond braće iz Netflix serije
Žao mi je samo što se nije otkrilo ko je “Seb”.
Sta ti je bolan sve to trebalo?
Sta li je mislio reci ovom porukom ?
Idi jarane u zatvor dosadio si i Bogu i narodu više...
Kamen bi proplakao kad ovo procita
ne zaboravi ponijeti labelo awww
Fićoni, pripremi se za uzbudljive sexy avanture
Ako ništa nek ti bude drago jer ćeš početi ležanje u Mubarek mjesecu.