Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj covjek je muftija u Grbavickoj dzamiji, veoma pismen i umjeren covjek, pravi Bosanac.
Jel ovo imam Jordanske dzamije iz Kovacica
Dasci kako doju tako i odu,dolaze i odlaze, sreca i tuga se smjenjuju..Kada su utvrdjeni i postojani onda je covjek trajno sretan..
možda kada je lud tad je čovjek trajno sretan... promjena raspoloženja je sasvim prirodna stvar na koju ne možemo uticati
@AngryAztec promjena raspolozenja jeste normalna stvar u stanju i na razini na kojoj zivimo,ali covjek je bice koje moze postici trajnu srecu i ispunjenost...e, sad kako- toje vec druga tema i...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Religija je opijum za budale. Dosadili ste sa bajramskim porukama. Svake godine jedno te isto. Ostavite hodžine priče za religijske novine, nemojte nas silovati.
Ovaj gospodin prodavao tokom rata humanitarnu pomoć, a sad drži vazove.Ako ima đehenem u njemu češ biti prvi, nesretniče i varalice.
religija je opasna stvar .. vrlo, kao i ostale indoktrinacije ..
Vrlo pametan i obrazovan covjek.
Da ovo nijesam procitao nebi znao da sam svake godine sve ,,blizi" Bogu.
to hodza de nam kazi kako cemo
Muslimani bježite od islama spasite svoju dušu
Hajd boli me mudo
Djecak Alen iz Zenice nije jeo dva dana da li je to bozija milost
VIP loza u dzamiji 199.99km sa popustom za clanove sda i mladih muslimana
VIP loza u dzamiji 199.99km sa popustom za clanove sda i mladih muslimana
Tako samo, malo prašine u oči nikad nije naodmet
Imam Jordanske džamije u Sarajevu Fikret ef. Pašanović za Klix.ba kaže da je Kurban-bajram važniji od Ramazanskog bajrama i da se u islamu smatra "velikim Bajramom". De ziv bio obrazuj te svoje vjernike da je bacajne zivotinjskog otpada opasno po zdravlja ljudi i da izaziva zarazu i poduci ih da se moze organizovati po dzematima sakupljanje i odlaganje zivotinjskog otpada , na zakonom propisani nacin , i da se to uredno naplacuje!!!! Mani se ovih supljih propovijedi prije ovoga !!!!!
VIP loza u dzamiji 199.99km sa popustom za clanove sda i mladih muslimana