Poslao poruku iz zatvora
0
Fikret Abdić se nada rođendanu na slobodi
Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam iz srednje bosne i mogu reci da je alija, a to svako zna, prodao srebrenicu za sarajevo. Fikret je bio pametniji, nismo imali nista da se branimo, nismo ni trebali ratovat.
Kad se sa ove vremenske distance stvari sagledaju hladne glave steta je samo sto ovaj Abdic nije bio predsjednik RBiH jer je i imao najvise glasova. Da je on bio predsjednik danas bi bilo i Bosne a ni narod ne bi stradao niti bi se raseljavao. Nek ice reci da je izdajnik, kvisling itd itd itd, ali kad se uporede on i Alija Izetbegovic pa u odnosu na grobara drzave i nacije Aliju, ovaj Abdic je melek.
e sad će vam babo j3bat nanu za sva vremena
ne mozes tako pisati \"stoke krajiske\". ako nisi upucen u politicka desavanja u krajini onda nemoj nista pisati.. ja sam krajisnik koga je taj babo napadao!!! tako da si glup stoko nepismena...
ce mozda izaci iz PRDEKANE ali ce biti i pravedno docekan,ZABORAVITI NI OPROSTITI NECEMO NIKAD.Dva puta vam ce kicma lomila na HAMZA-ma i GAZIJA-ma,slijedeci put bice izvadena i samljevena.
bosanac e moj prijatelju jeste mu čerka ti ali Alijina unuka udata za SRBINA i ti nešto pričaš Aliju izetbegovića DOBRICA ČOSIĆ IZVUKO IZ ZATVORA ALIJA JE LOŠ POLITIČAR I TO JE SVE a BABO je gospodin i u zatvoru pogledaj klanjaju mu se i dvore ga a kad izađe vidjet češ koje on
ma sve ti se samo kaze kad mu kcerka u klubu hrvata u parlamentu
bujrum babo jedino ti mozes nesto napraviti u ovoj jadnoj i čemernoj bosni
Treba seto ubiti cim dodje na slobodu...
cudo jedno koliko autonomasa ovdje... gluhobilo...
Sancho sine hajde pred babu, pa proslavite rodjendan, tata ima nesto da ti mami natanane objasni...
Upucati djukelu.
SRETAN ROĐENDAN BABO samo je jedan Babo
ko voli fikreta taj voli il karadzica ili tudzmana.a onaj ko mrzi fikret taj VOLI BOSNU.drugacije nemoze
Ko mrzi Fikreta Abdica mrzi i BiH. On je PRVI LEGITIMNI PREDSJEDNIK BiH! Nemam pojma sta bi bilo da je odradio svoj mandat do kraja, ali znam da se ovako desila - KATASTROFA! Trebalo ga je osuditi sto nas je onako zavalio prepustajuci svoj mandat Aliji. Pokazalo se da je bolji biznismen nego politicar. Ako moze dici Agrokomerc treba mu dati sansu i podrsku!
CEKAMO TE BABO DA TE OGULIMO KO JARCA
jedan komentar vise -- no comment