Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Abdić općinu planira ekonomski razvijati kroz razvoj javnih preduzeća". Vidi se da je prespavao par decenija. Ako ga ne ubiju na kraju, dobro je prošao.
Babo forever SDA never
SDA ovce će da crknu od muke
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bakir na aparatima. Babo ce prije njega zaposliti 10000 ljudi.
On je ratni zlocinac i ostaće zločinac.
što se tiče javnih kompanija, pa Kina tu prednjači, sa ogromnim profitima Commercial Bank of China, a njena tržišna vrijednost je 278.3 milijarde američkih dolara. Na drugom mjestu nalaze se China Construction Bank u vrijednosti od 212.9 milijardi, a treću i četvrtu poziciju zauzimaju Agricultural Bank of China sa 189.9 i Bank of China sa 199.1 milijardi tržišne vrijednosti,
kako to sad odjednom "autonomasima" odjednom dobra BiH, za javna preduzeca treba javni novac a za javni novac treba im drzava. ja se od srca nadam da ce kraisnici napokon svatiti svog "babu" ne zato da mu se svete jer rat je jedno ludilo gdje ljudi lahko gube kontrolu i moze i svak manuipulirati. nego da svate kako su bili naivni i da se spokojno izvine svojo braci i da logori su bili ideoloski i protiv samog dominicilnog stanovnistva a ne za "neprijatelja"
znaci abdic je glup covjek nije ni sam svatio realnost, umjesto da nastavi da zivi u CRO sa ukradenim ratnim bogastvom(plijenom) na racun krajsnika, on dolazi i trazi funkcije, ali tu ima nesto dobro! zapravo nadajmo se da ce kraisnici napokon svatiti ko im je "babo" i da sa pilicima nije se mogla graditi krajina pa makar im i Dino Merlin reklamirao pastete a bogami i jaja abdiceva obs mislio sam kokosja.
gradimo puteve, autoputeve, pruge najkraći smo put od Jadrana do centralne Evrope, na tim stvarima možemo uzimati stotine miliona godišnje, na putarinama, servisima, gorivu, odmorištima, hotelima, motelima, turističkim destinacijama .. imamo dobre aerodrome, jeftine letove za prihvat turista iz Evrope prema Jadranu .. ye__bote život, Bog nam sve dao mi slijepi, nesposobni
Mrzitelj sam SDA i turkofila, ali vi babini smradovi ste neprevazidjeni, vecina ARBiH se nije borila za Aliju ko sto vi tvrdite vec za nezavisnu BiH, a vi bi kao kompromise pravili dok se gine po ostatku BiH, to dovoljno govori o autonomasima...
agrokomerc je bio javno produzece tj drzavno. tu ovaj uhljup decenijama poslovao sa fakturama bez pokrica, ovaj uhljup i ekonomija su dva razlicita pojma, njegova "ekonomija" je ideoloska politicka koja se zasniva na nearelnim temeljima zapravo nema nikakvog kontakta sa realnom situacijom trzista. njega je YU politika gurala i lazno od njega napravila nekog heroja "bosnakog" da bi vodio BiH tamo gdje je dans bosanska kraina nazalost na svu srecu nije uspio to jos samo da svate.
kaže da je to plan za prvu petoletku... ostale planove će kaže iznijeti na Kongresu Centralnog Komiteta SKJ... a kae planira i posjetu Fidelu Kastru za njegov rođendan...
Zločinac isti kao i Karadžić
Ratni zločinac!!! IZDAJNIK
JAvno-u-privatno partnerstvo dokazano u ovoj zemlji najbolje funkcionira. I ako se redovno ko u pješačnom satu gornji dio stalno dounjava pješaćanim kreditima MMFa ! da se sat ne bi jednom okrenuo ne daj bože naopako, a što je temelj samoodržive ekonomije ! :)))
Dosta nam je bilo SDA gowwaannaa, imali su mnogo šansi da podignu ovaj prirodno bogati kraj, jedino što su uradili je da su krali, prodavali laž i punili svoje džepove!
Naguzzio te Alija dobro izgleda i to ti se sviđa
https://www.youtube.com/watch?v=qYe4YFkqh2M
ja ne znam sto uopste ovom agresorskom smecu i dajete medijski prostor, tamo neki sportisti osvoje mnedalja ne moze im u sobu stat pa nikada nista ne napisete, a slomiste se da ovakva govna reklamirate.
taman kad sam ugledao sliku na naslovnici ponadao sam se da je krepo
Ahihi mora da pjeniš od muke što naš Babo SDAovce kara