Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gradjanima treba jedna harina ... Svak zna sta mu treba idi u tri pm ☝️
sa sdooo, kradeze i dodikovim cetaljima? Mora da se zjbvs
Građanima trebaju ojri
Koja tebe poplava izbaci... ccc...
Mora se nazalost nova vlast upoznat sa starom agendom pa napraviti novu i tako ukrug. Velika Britanija nikada nije Bosni bila prijatelj.Od Vancea,Owena,Karingtona itd....samo su gledali i podrzavali sve sto vodi separaciji,svadjama i getoiziranju.Sinonim za narod poznat po bolesnim umovima i nastranostima koji su pukli kao da su prezivjeli 20 nasih ratova sta imamo moralno i normalno naucit
Upravo tako koliko su nas godinama Oveni Vancei i Karingtoni zavlačili dok nije došao Dejton i sve to prekinuo.
kod nas imas : deforme( to kada se poslije svake reforme deformisemo) i agonije ( to kad dprovode agende). Naucite vise osnovno, kakvi mi i reforme.