Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U naslov dodati ....Republike Srpske, hebo li vas Ep o guslarima u tronožac -.- ccc također dodajte kako je obrazovanje u RS-u 4x gore nego u Federaciji i neka se ližu sa Beogradom kojem duguju milione.
Naravno da ćemo se lizati sa Beogradom, pa nećemo valjda sa Sarajevom. Pogledaj šangajsku listu i vidi koji univerzitet dominira regionom.
Beograd živi na staroj slavi, dok je tetošio Zagreb a oba pod noge Sarajevo, vremena se mijenjaju, samo nas ovi političari koče, pardon narod koji bira te iste. S obzirom da ste u BiH geografski i za te iste Beograđane, dođite nazad na zemlju jer ste svugdje Bosanci. A sada da priznam da je Beograd metropola u odnosu na SarajVo i kao grad i kao univerzitetsko mjesto što jes jes.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)