Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"upoznaj ostale drzhave, da skontash shta ti tvoja sve NE pruzha"
Tako se prazne roditeljski ionako prazni džepovi. Preko djece se samo izvlači i izvlači novac. Fino je zaradio ferijalni savez: 500 djece nije malo. To je samo u jednpoj "turi", a biće toga još u upoznavanju zemlje da bi je više volio.
Neka dice, neka vide lipu Herceg Bosnu.
Mogli su prvo na kolace u Aidu,a poslije na friziranje i kahvu u Kamberu!A sto li se zove Kambera!Jel gazda sa Kamberovic polja u Ze,ili je neki povratnik iz Australije pogresno skonto ime australijskog grada Kanbere?!