Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ferhadija i jeste bukvalno u ku**cu...tu je coj\'k upravu. Al\' se iznenadih kad vidjeh da je u SZBIH, jos veca fasisticka tvorevina od SDA... Da mi je znat kol\'ko su mu para dali...Inace je dobar covjek!
za @ja, Predsjednik Komsic nikada nebi dao takvu izjavu iz prostog razloga sto za njega problem jedne ulice nije problem ni grada, ni federacije ni drzave - i Komsic ne prikuplja poene po Ferhadiji kao sto to rade socijalno ugrozeni i moralno srozani zgrabimiri.
joj pa vi kada prodjete kroz knez mihajlovu shvaticete tek kako vam je grozomorna ferhadija... a i necete je popraviti time sto pljujete po drugima i sto su vam cetnici za sve krivi. Jeste htjeli etnicki cisto sarajevo? jeste. jeste li dobili? skoro pa i jeste. pa sta bi sad? dosli papci sa selendri, ne znaju baciti papir u korpu, a kamoli sta vise pa im neko drugi kriv, i ustavri valja ferhadija, no cetnici vas mrze pa ispada da ne valja.... e to se zove bolestan mozak
steta, a sta cete, ljudi se mijenjaju kroz zivot, postaju konformisti, uvlakaci, umisljene velicine...
i upitajte ga koliko i kako je on dao ,,svoga\'\' novca za bilo koji projekt, a koliko osoba koju bi da smijenite iz najnizih pobuda. za razliku od vas meni ni od jedne osobe ni u dzep ni iz dzepa. ps. urbanim građanima trebale bi biti jednako zastupljene sve gradske povrsine a za to postoje lokalne samouprave, prije svega opstine.
o gojeru se raspitajte u kamernom 55.
Sad je fazon sto je Gojer ovo rekao i on ovako i on onako! U kojoj je stranci bio itd... Da je Zeljko Komsic rekao rekli bi je... Lagumdzija a da je rekao neki majmun iz SDA bravo ....
gojer je u potpunosti u pravu!!! sramota me je reci da je to glavna ulica sarajeva. sramota i bezobrazluk! al ne mozemo ni ocekivati bolje kad nam se kandiduju konakovici i slicni na ovako odgovorne pozicije. a o semihi i da ne govorimo. sarajevo nije grad nego jedna obicna varos GRRRRRR
Gojer je 100% u pravu u vezi rugla,prljavstine,svercera i ciganluka glavne SARAJEVSKE i BIH ULICE KOJA JE I OGLEDALO SARAJEVA I CITAVE BIH!!! Totalno preuredjenje/uredjenje Ferhadije je predlagala i \"NASA STRANKA\",ali neki ? ocigledno da nezele da se uredi glavna SARAJEVSKA,pa tako i glavna BiH ulica,koja sad izgleda kao glavna ulica neke varosice spojene sa pijacom,sto neprijatelji Sarajeva i BiH i vole!!!SRAMOTA!!!
gdine gojer 20 km je 1 kg oraha, pa mozete li si zamisliti jednog pemzionera koji si danas nije u mogucnosti ni akibeti rucak spremiti i koji od bijede u kojoj crkavaju ne vide prst pred okom - kad se vec bavite problemima - bavite se onima koji zivot znace. ne moze si svako kupiti kineske original kelvin klajnove, armanijeve, bossove, guchieve, benetonove i ostale prehrambene artikle, ne mogu svi zivjeti od fotelja, neTko mora zivotom od kontejnera zaplatiti raskosan zivot visefoteljasa.
ovaj licemjer spreman je dzavolu dusu prodat samo da njegovom dupetu bude udobno. za razliku od dr. Amile Alikadic ovaj jedno misli, drugo radi a trece govori. covjek koji izrazito mrzi djecu, ne samo svoju nego svu - nije covjek. ocito da stranka nije nasla bolju govornu masinu od njega, a niko drugi ga nebi ni htio imati za svog glasnogovornika.
on je zeznuo onu staru poslovicu:\"Ne mozes jednom guzicom na 2 stolice\", ali Gojer moze u 6 fotelja sa jednom guzicom. bas bi me zacudilo da je u nekoj drugoj stranci heheh.
Ovaj covjek je jedan od najveci Bosanaca. Trebate ga nekada poslusati... Za Sarajevo je svakako u pravu. Prosetajte i najmanjim gradom u Njemackoj i naci cete info o citavoj istoriji bez da nekoga pitate... a je li ovo vjecnica ili sl.
zna covjek u pravo vrijeme da se bavi pravim problemom
otkad je ovaj bivši sdp šupak u stranci za bih. Bože dragi šta nam rade majmuni od države. a posebno od politike. mada je za ferhadiju potpuno u pravu - ne može čovjek prošetati do čaršije a da ga ne zaskaču razni sitni trgovci sa još sitnijom robom najnižeg nivoa. ali ja njemu (gradimiru - čudnog imena za prevrtanera) ne bih dao da riješi taj problem!!!