Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema nista od refernduma, Vucic je dao "prijateljski savjet" Dodi, a Dodo samo prijeti ko onaj sjeverno korejski diktator, a to je najbolji nacin da se skrene paznja od stanja u entitetu.
ne mora odustat samo izvolite al znate i vi sta ce vas cekat jedan Marš preko Drine ako budete imali srece.
Ferguson se vise bavi Republikom Srpskom nego onim zbog cega je dosao ovdje. Ti si valjda ambasador i gledaj ako mozes da uradis nesto od zajednickog interesa ili se vrati ako nemoze nista. Ne zamajavaj narod dosta mu je demagogije..
A zašto je recimo Kosovo dozvoljeno, i odvojilo se po etničkoj liniji, a Srbima u Bosni je to nedozvoljeno? I prije nego što krenete o etničkom čišćenju, pogledajte kartu Kosova a i Bosne prije i sada. Dosta Srba ne živi tamo gdje je živjelo. RS nije postojala, ali Srbi su bili konstitutivni narod Bosne i Hercegovine, i taj njihov status je ignorisan kad se Bosna odvajala i odlučeno je prostom većinom. Bosna nije bošnjačka po nastanku, nego i bošnjačka, i srpska, i hrvatska. Iz toga crpi svoje postojanje odnosno legitimet. Da se razumijemo, znam ja zašto Dodik forsira ovu priču i što je njemu motiv, ali ne mogu da razumijem Bošnjake koji misle da imaju pravo silom zadržavati Srbe u Bosni. Ubijedite ih na drugi način da je njima u interesu da ostanu u Bosni. Teško da ćete nekog ubijediti prijetnjama, mržnjom i pozivanjem na ukidanje ili protjerivanje. Samo dajete ljudima kao što je Dodik municiju. Zašto bi ''genocidni Vlasi'' ili ''kuroslavci'' željeli da žive u unitarnoj Bosni?
Pa majmune jedan ds samo malo procitas Historiju ili malo pogledas tv znao bi da kosovo postoji stotinama god.a tzv rs.je nastala najvecim progonom i zlocinom nad nekim narodom u evropi nakon drugog svj.rata...
@Kocijas Pročitao sam ja mnogo istorije a ta istorija se ne uči sa TVa. Kosovo postoji stotinama godina? Gdje, kad? Kosovo je naziv za regiju, i ta regija zajedno sa Raškom i Dukljom bila je kolijevka srpske države u srednjem vijeku. Dobilo autonomiju u SFRJ, prije toga nije nikad postojalo kao država. Svaki naziv na Kosovu, uključujući i sam naziv regije je slovenskog porijekla. Zar ne bi mi Sloveni uzeli neki albanski naziv, da su oni starosjedioci? Kosovo, Priština, Vučitrn, Prizren, sve slovenska imena, koja i oni koriste u blago prerađenoj formi. Koristi mozak. I svaka je država nastajala na nekim zločinima, barem u Evropi. Koliko se zločina desilo u vjekovima muslimanske vlasti? Uz svo poštovanje žrtvama, jedan Jasenovac je kao 10 Srebrenica. Zato lakše malo, smanjite mitologiju i izigravanje vječite žrtve, i otvoriće se prostor za dijalog i mirno rješavanje problema. Više je normalnih Srba koji će te saslušati nego četnika, ali daj im prostor i šansu.
Samo što i ti Fergusone trošiš energiju na priću, a ne na djela...
Ej osobe od 20 godina, ne znate nista i to je ok. Ne znaci da necete naucit. Samo sad ne znate ama bas nista. Cutite i gledajte. Tako sam i ja.
Ja se nadam da nece. Bujrum na referendum pa da vas ugasimo.
Bolje da te "babo" od plocice otresao.
@poskok i naravno komentar nize odmah se ne slazem s tobom njegov babo je vjerovatno maltene goloruk morao da ratuje dok je tvoj imao sve zivo u izobilju,
Znači Referendum ne utiče na INTEGRITETE BIH. DODIcK želi nešto što želim i ja na jedan način i većina građana BIH. Slažemo se da sud BIH i Tužiteljstvo ne rade voj posao kako treba. To je jasno i pticama na grani. E sad druga je stvar sto taj čovjek Dadajik želi se zastititi stavljajući Tužilaštvo pod svoju palicu. To možda ne bi ni bilo loše. KO zna šta bi bilo vremenom. Vjerujem da stanovnistvo ne bi bilo očarano kroz jedan period kad bi se počela djeliti PRAVDA I NEPRAVDA.
Uno ja sam muslimanka i znam da je nepravilno "neznaju". Osnovna nepismenost, neznaju, nemogu, nezele. WTF. Opismeni se pa pričaj o civilizacijskim usponima.
skraćenica za veoma tragikomičan filadendron.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A Mile se nada da cete mu zabranit'...