Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E POPUŠILI SMO AKO NAS BUDU (SDA I SBB)BRANILI !!!! TEK SMO GA ONDA POPUŠILI !!!! KO I DO SADA!!!
Da je SDA uz narod ,pravdu i istinu danas bi bili tu na skupu uz svoj narod i podrzali ga.Doprinjeli na neki nacin da se ljudima olaksa put do pravde i istne.Jedini njihov doprinos je angazovanje botova da sire deziformacije i bljuvotine po medijima i da stite te zlocince i kriminalce.Kazna za sve kriminalce i ne postene u sistemu.Neko bi uskoro trebao snosit odgovornost za sav nepotizam i kriminal..Respiratore..DA se ispita porijeklo imovine itd.Diplome
Skup podrške, prerastao u politički miting😂🤣🤣
Mislio sam ispočetka da ovi stvarno gore pravdu. Nažalost nije tako umislili sebi da mogu blatiti jedinu Drzavotvornu stranku u BiH (SDA)
“Mislio sam ispocetka da ovo stvarno gore pravdu” - to onda bilo kad su uspjesno lagali da je bila saobracajna nesreca? A kad se klupko odmotalo onda je SDA stranka koja stiti lopove “drzavotvorna”. Jbte, da nije smjesno bilo bi tuzno pravo. Ako je ovo drzava koju SDA pravi - ja ne zelim tu drzavu i treba je srusiti. Svoje stite a djeca nek umiru. FUJ!
Dakle ne treba riješiti slučajeve nego istrajavati? Dragi Ifete!!
Glup si Ifete ko trnokop ti bi ovim načinom mijenjao sistem tj Dejton. Malo sutra ni tvoje maslo nije za Ramazana
Ifete boris se protiv Ilidzanske kriminalne hobotnice
jel bilo glasača i članova mafijaške organizacije SDA?
s jedne strane korona, apel na distance i to, s druge strane se skuplja vise hiljada ljudi
Evo nama novog političara. Samo je još Konaković sa helikopterom trebao sletiti na trg ispred Narodnog.
Dobro te puckaju zlocinci iz SDA.
Više Ifet skupi raje , nego Slunto i Trojka zajedno . Pravde za nas sve , 💪
Feraget je kaka lajava
Aaa,dakle javno priznaje da pokusava silom srusiti drzavni sistem.Drzavni udar,nasilni,to Feraget ludi priziva?On je u NIP,smrad bolesni i potplaceni
SDA boticu, odjebaus
Selam, ja sam bot i na platnom sam spisku u državnom preduzeću. Posao mi je da pišem po portalima, štitim naše, odobravam kriminal ubice i korupciju naših. Bolje da naši kradu nego njihovi. Posao mi je da izazivam mržnju prema drugim narodima i spominjem rat.
Jasmine, jesi to ti? 😂
Roditelji, neka vam Allah podari sabur. Teško je buditi se svako jutro a znaš da si svoje dijete nadživio. Ili navečer kad ti u glavu udari. To ljudi moraju doživjeti a ne bi pisali da su roditelji političari. Zato mi Bošnjaci i jesmo najnapaćeniji
Od srca iskreno pišem da sam razočaran što pišete ovako ružno da su ovo politički skupovi i tako to. Iskreno ja glasam za SDA i sad šta ne kontam? Jel ka trebam podržavati ubice nečijeg djeteta? Ne kontam vas ljudi. Ili da sam nip da podržavam nešto drugo. Strašno.