Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uz svo duzno postovanje prema zrtvama, i iskrenom nadom da ce ta dva, a i ostala ubistva konacno biti rasvjetljena, ali sva ova prica Muriza i Davora su samo nacin kako sto bolje proci u svemu ovome. Muriz je maksimalno kapitalizirao pricu, proteste i sve ostalo, a Davora pojedinci vec prozivaju zbog sredstava koja je dobio, a nista se nije rijesilo. Ili imas dokaze, ili nemas...
Feraget sve dok su ovi rezimi na vlasti i u BL i u SA nema pravde ni za Dzenana ni za Davida.
ovaj memic ima vozni park samo takav.....mercedes limuzina, mercedes terenac. pravo mu dobro ide
Hebenih li prezimena...
Oko za oko, pasta za zube!
Каква вијест!? Ваљда адвокат долази у тужилаштво у најављену посјету, поводом случаја у коме заступа заинтетрсовану странку. Адвокат, као и странка у поступку имају законско право да имају увид у истрагу тужилаштва.
Nevjerovatno, ova dva slučaja, javnost gleda u stranu ... a SDA i SNSD samo šute!
Davor unovcio smrt malod hipstera ko niko