Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zakona ima za sirotinju
Onako čisto informativno cijeli grad priča da je sin Alije Bunje umlatio malog Memica. Razlog se nezna. Ali moje neko razmišljanje je da ovdje dok ne zavlada krvna osveta neće u BiH biti pravde. I za Dzenana i za Davida i za Havu i za Jelenu. Pravde ovdje nema. Ubicu Mudzeleta oslobodili iako je 180 km/h ubio u centru grada. SDA SNSD SBB HDZ imaju pravo i da ubiju a vi se narode iselite ako vam ne valja.
@r2d2limeni Kako se.samo usrao onaj Dragan Lukac. Svađa čovjek da je neko kriv od njegovih u vlasti SNSD za smrt Davida. Nek leti Davidu glava al mom sinu ni colu niko nesmije da opali
--- Napomenuo je kako je Dženan Memić 20-30 minuta poslije navodne saobraćajne nezgode bio živ i da mu u tom periodu niko nije pružio prvu pomoć. To su 100% činjenice koje se mogu vještaćenjem ustanoviti ! NAravno niko nije postavio pitanje Alisi JE LI UMIRUĆEM PRUŽILA BILO KAKVU POMOĆ I jeli mobitelom zvala 122 ?? što se isto da lako ustanoviti ! Čudno je da policije nije istraživala MOBITELE Dženana i ALise kad je već UHVATILA SEFEROVIĆA POMOĆU NJIH.
Nažalsot taj se dokaz ne koristi JER JE NA ČELU OSA koja je pomgala u MOBITELIMA Budnjin i BAkirov bjerni OSMICA !, tako da je ovdje nije samo zatašlkavala policija i tužilaštvo kantona i SARAJEVO NEGO i DRŽAVA BIH !! a onda je MEMIĆ TREBAO IĆI U STARSBOUR JER MU EVropska konvencija o ljudskim pravima garantuje pravo na život ! i niko mu ne može oduzeti to pravo !
Strašno gdje živimo i tko je na vlasti. Sami kriminalci i onda se ljudi pitaju zašto omladina odlazi?
Zalosno je da niko iz ruzilastva ema muda da ode na pravu adresu ubice Dzenana Memica vec se izivljava na ovim cigama
Laziranih i falsifikovanim,,dokazima,,. To nisu Dokazi. To je zloupotrba Tuzilastva i konstantno je rade po diktatu zlocinacke SDA
ne zovu sud đabe kuća laži