Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzno je da prije nego video počne imaš reklamu koja kaže "mi pripadamo Evropi".
Zbog ovoih stvari ljudi bjeze iz BiH glavom bez obzira. Pravna drzava ne funkcionise, nazalost vrh drzave drze kriminalci ala kartel.
Dok mi Bosnjaci ne rijesimo problem SDA gamadi i sarajevskih parazita , pitanje je da li ce nam Allah dragi dat ikakav bereket .
Komad laka nadjen na mjestu nesrece ukraden u federalnom mupu?? Povrjede na Dzenanovim sakama koje odgovaraju odbrani od udaraca u tuchi, i ostecenja na pronadjenom kombiju koja odgovaraju udarcu kombija u cementni zid, a nikako ne mogu nastati udarcem u ljudsko tijelo??? Pa da li ste vi Sarajlije toliko hladnokrvne da vas ovakve informacije ne tangiraju na masovne proteste???? A vamo milion komentara o Neletu, glumite nekakvu pravdu. Fuj ba.
like za komentar dislike za gramatiku
Ovo sad oni hoce mozda kao po onoj“ mir , mir, mir , niko nije kriv. Samo nastavak te pjesmice zavrsava : „ sudija je krava“