Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da ne postoji covjek u bosni da ne bi volio otici iz bosne, cak i oni koji imaju dobre poslove,jednostavno,politika nas ubija..a I lazne patriote, koji pokradose sve zivo.
Ako ne hranis budzetlije..moze se zivjet ko bubreg u loju :D kakva svica..mozemo biti zapad za zapad..samo da nam se raja opameti
Iskreno evo ja ne bi volio otici ali sam morao otici jer tamo nisam imao posla. A ne bi volio. Da sam imao posao od bar 700KM neto nebi isao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svi normalni odlaze
Upisali se na Kośevo
No sikiriki, liječiti će vas vračare ...
ko god moze, odlazi iz ove zabiti kojom vladaju nacionalisticke vodje, a uz svesrdnu pomoć retardiranog naroda
I to mi je bolji entiet ? Pa toliko Sebija može otkerati iz KCUSa za samo godinu dana svoje vlasti !
Ja što ne mogu kuiknjave i beznađa kod komentatora !! Prvo šire defetizam da u BiH nije ostalo ništa a onda na to još kukaju kukavci sinji odoše nam ljekari ! Ima ova vlast kapaciteta, da ih ode i kudikamo više ! Što će ba nama ljekari. Liječićevo anrod Kuranom ko odvajkada. Pa gostovanja Torabija aaman jarabi !
Rudonja, branilac RS, je opeljusio ZFRS, a shicena krezuba gomila ga je zbog toga nagradila sa jos jednim mandatom. Ovom prilikom zelim toj krezuboj gomili da pozelim da ga i dalje podrzavaju.
Treba pobrojati koliko ih je dobrovoljno otislo a koliko ih je protjerano ili otjerano
Pa i tako se mnogi ne bi ni zaposlili da su ostali ovdje.
Pitam se kud odose kad predsjednik i premijerka PC kazu da nikad nije bilo bolje tamo.
Nije ni u federaciji ništa bolje, ja otišao prije tačno godinu dana, čekam da mi i porodica dodje i u bosnu samo još dok su roditelji živi a inače nema povratka! Još da bratu nadjem posao da i njega spasim bakirovog raja, da ne mora više jesti zlatnim kašikama! Zajebi ti jarane tu priču sa PC idemo mi svi polako, ako ne vjeruješ idi pred ambasadu pa pitaj ko je odakle
@Hyperlohn Ma mislim na cijelu BiH. Isto je to sve. Nebi mi bilo krivo da kazu da ne valja, nego nas uvjeravaju kako nikad nije bilo bolje, a ljudi bjeze masovno.
kad nas Bolonja bude liječila. kuku lele
Gdje odlaze u RUSIJU ?
kriv je Bakir, ...........Sebija je kriva!
14 razloga zašto su otišli. Evo nekoliko dokaza koji potvrđuju ovu tezu: 1.) Republika Srpska ima svoje stanovništvo. Jedan dio stanovništva je protjeran i dolazi u Republiku Srpsku samo tokom odmora, drugi dio stanovništva se vode kao nestali i njih još nismo otkopali. Treći dio stanovništva se odseljava u Austriju, Njemačku, Švajcarsku i sl., a četvrti dio je tu jer je star i ne zna strane jezike. http://www.frontal.ba
porazavajuce :(