Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://srbin.info/2013/11/25/a-se-ne-zaboravi-spisak-srba-11postradalih-u-srebrenici-i/
Hvala Federica. Nadam se da će neko od zvaničnika/institucija iz BiH poslati pismo zemljama koje su obilježile godišnjicu genocida i glasale za usvojene reziolucije, u kojima će im se zahvaliti i dati znak da su njihove aktivnosti zabilježene i pozdravljene u našoj zemlji.
A šta i ona zajebava. Digla je Sarajevo na noge. Dobar dio parkinga zatvoren od jutra i, na kraju, otkaže posjetu.
svi normalni ce doc a oni bez dusnici nece nek puknu genocidasi ako bogda do skorog unistenja genocidne tvorevine ....AMIN
Porućio sam svojoj ženi da kada se vrati sa posla da ću je nategnuti. Opet je namjerno presolila grah samo da manje jedem.
Kako talijanke imaju samo jaka sexy imena. Federica mi amore :D
A lijepa je zena fakat....:* :* Federica, mi te volimoo