Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav debilizam
@fbUser6703000x29 Nije debilizan, zamisli samo kakve su se pare oprale na ovom videu. Snimaju videe a ne nabavljaju vakcine. To nam je ministarstvo zdravstva.
Kakva budalastina
Jel moglo gluplje, posto dolazi iz bosne!?
Na prvi pogled imbecilno, a u stvari bezobrazno proračunato i koruptivno. Koliko je koštao ovaj spot? Koliko je koštalo pravljenje građana ove zemlje idiotima? U lice nam pljuju ovim spotom.
Evo fašista
Ovo se zove "... U ZDRAV MOZAK" !!! Može li novinar provjeriti ko je ovu zajebanciju osmislio, ko je donio odluku da se realizira, ko je video snimio i koliko je sve plaćeno, zašto traje cijeli minut, gdje se video emitira i po kojoj cijeni, zašto sada a ne prije 9 mjeseci, ko je s kim u talu? Realno, ovo je očit primjer uzmanja love. Istina, beznačajan, ali pišem ovo jer očito misle da smo potpuni idioti.
Prejako.Nakon godinu dana!Bravo za ministarstvo🤮🤮
Likovi... jeste normalni?
Glupo i odvratno
A kako dobiti rijesenje o izolaciji????
Tek sad legle pare za promotivni video ponasanja ovce.
Koje pandemije?
Ovo su najveće budalaštine.
ahahahaha dobro nisu za špansku gripu promo napravili
Najbolja preporuka svima ukljucenim u ovaj projekat je da se odmah i bez odlaganja ubiju. Jebiga. Ovo je najdobronamjernije moguce.
Kada već nešto ovako napišete onda se potrudite da saznate koliko je građane FBiH koštalo snimanje ovog spota i ko je sve od "privilegiranih" omrsio brk.
laktom.?