Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nikad nije ni vidio ovog ministra. Niko ne zna ni ko je!!! Daj te molim vas pomozite ljudima sa konkretnim mjerama. Pokrenite donorsku mrežu i ljudima dajte šansu za život. ne mogu doktori raditi transplanatacije ako nema organa!!!
Neka Ministarstvo ne laze, pacijenti su svjesni da ovo nema veze sa bolnickim centrima nego samo sa donorskom mrezom!!!
Podrska pacijentima, ali ovo je samo šuplja iz Ministarstva.Gdje su vam donori????
Eeeej ministarstvo Vlade FBiH kritikuje Vladu FBiH ?????????????? Upamtite raja , dok god su u bilo kakvoj Vladi FBiH zlikovci i otimači iz SDA i HDZa , nema napretka. .... Ja sam siguran da nam se sprema Rumunjska 1989
Podrška bubrežnim bolesnicima! Zaslužuju da žive!