Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vam sljedeći put krenu moralisati o LGBT pravima, ateizmu, alkoholu ili seksu, samo odgovorite: "Bolan, vi ste ukrali 10 kamiona mesa od djece s poteškoćama u razvoju."
@The Maniac 1987 nisu oni ukrali, to su oni prodali i onda sebi uzeli pare 😂😂😂 al najjace mi je ono da su primali penzije i invalidnine od sticenika
@abassamjafpfqw .. ja da imam nekaku moć , ja bi ih sve povješo.javno.i napiso na svakom od njih VAŠKA
da smo pravna drzava...pola ministara parlamentaraca nacelnika opstina i direktora agencija bi pohapseno bilo...naravno uz oduzete im kriminalom stecene imovine...
Ako hoćeš da se nešto ne uradi kako treba formiraj komisiju. E zato služi i ova njihova
pa zar nije vasa uposlenica bila u nadzornom ?
Za ovo se ne formira komisija vec daje ostavka. Cuj komisija, pa posao te vase komisije treba da rade istrazni organi policija i tuzilastvo. E svasta!
ma kakve hebene komisije, opet im para u džepove iz budžeta, svi povratili na vas dabogda, dajel itko ostavku, jel se neki odgovorni upuco iz pištolja. Mažu oči glupom narodu, odmah smrdljivi botovi počeli prebrajat iz koje je ko stranke, to hrvati krivi ko biva
Sve uhljebi i familije jedino ko crnci i radi su njegovateljice koje su sa tom djecom po dvanest sati jedna zena na dvadesetoro djece al zato je uprava puna sinova zena i djece koji drk..... kur.... sin od proslog direktora primljen nezna ni on sta radi
Ako zelis da se nista uradi oformi komisiju. :D
Pa ovo saopštenje ko da je pisao Savez Komunista.
@sociJolog ...pa ja ko je drugi
@Tufahir Hahaha... Dobro si.I jest ih vecina preobučene komuniste.
'pokvareno' saopstenje! zar ministarstva rade samo kada dobijaju zakljucke parlamenta????? zasto ne smjenjuju odborei vec ne rade na pomoci ! bezosjecajno smece!!!!
Miniatar Šojić je iznenadjen i uvredjen
sve se otkrije nakon godina nepravilnog rada, pa sta rade te inspekcije, ili je pak ovo rezultat promjene vlasti u kantonu?
@abassamjafpfqw nista kao ni ministarstvo! izdaju saopcenja:):):):)
Hocel ko u zatvor? NECE jer uhljeba familijarnih ima u tuzilastvo i krim policiji pa je zasticeniji od TRUMPA. Uhljeb uhljeba stiti i zato narod bjezi odavde jer ga unisti nepravedan sistem.
@Despot75 kakva je korupcija mozda ovom direktoru sto je prijavio napakuju?????
Kako nas narod voli reci : VRANA VRANI OCI NE VADI !
Nisu bili upoznati sa dešavanjima, samo je pomoćnik ministra bio član upravnog odbora godinama.
Bili ministarstvo kljuc za Zavod. Bitno im je da su plate redovne.