Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMIR KAPLAN(konjska faca)KAO FED.MINISTAR NIJE POMOGAO DŽEVADA POTURKA JER JE U SBB_u SADA MU DAJU I ŠAKOM I KAPOM SVI SU ISTI MATER IM JEBEM. DAJU I SESTRU ZA POZICIJU.
Sto nam se popravlja stanje kako Radoncic udje u vlast. Sve vijesti bolje od bolje. Ovo cisto pisem onim naivcinama koji su se kleli okolo u ovog crnogorca i govorili da ce on donijeti neke promjene. Jedina promjena je da se Dnevni Avaz usutio i stavio na stranu ovih robovlasnika, a Fahro se posutio nakon sto je dobio dvije-tri vaspitne zbog predugog jezika.
popisam ti se usta pederska i tebi i aliji
@milfhunternapoli Blago se tebi druze sto si debil pa ne kontas gdje i u kakvom okruzenju zivis.
teška vremena dođoše, uposlenici općine ne mogu djeci pripravnički ''sredit'', amin
Korupcija na djelu.Ugovore o djelu bi trebalo zakonom zabraniti jer to nema nigdje na svijetu osim na Balkanu.
Ma morali su nesta radit
MA STA STE SE UHVATILI SICE ZA 17-18 HILJADA..NOVALIC I KOMPANIJA U VLADI POHAPASE MILIONE A SVI SUTE,SVE JE PO ZAKONU,USVOJISE ZAKON O ZABRANI DAVANJA LICNI INFORMACIJA,,,NAROD VAS JE GADOVI IZABRAO I NARODU POLAZITE RACUNE,,GDJE SI FADILE KCERKU ZAPOSLIO BEZ KONKURSA,A NESMIJE SE ZAPOSLJAVATI,,KAKO VAS VISE NIJE STID,,STOKA NEZASITA,,,
Narod Zna, glasali ste, evo vam ga
nemoj srati
stvarno! ma nemoguce, ne mogu da vjerujem!
U krađama i finansijski dalaverama ih nemožeš ni nadglasati. Urade, a ti se polije žali!
ja koja ne kultura
ko' bi reko' da HDZovci ne rade po pravilima ...
Slažu se ko drva.