Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je bitno ! U svakom toru, bitno je biti čoban koji kupi kajmak, a ovce se samo muzu.
Idi Dodi na kućni prag nek te na'rani ... Pitaj ga imal posla za tebe na imanju sina vrijednom 3 miliona! Il' nek ti da kredit, ko i njemu!
Sve smo ateiste vješali na vrbe i opet cemo!!!!!!!!! 14/88
KAKO će se ko izjasniti.Ja nikad neću biti torovana ovca.ZNAM KO SAM I koji su mi korjeni i bez ovih na vlasti koji se mogu izjasniti jedino kao lopovi.
Bošnjaka u Bosni ima oko 53-55 % UPAMTITE..
ja ću se izjasniti kao stanovnik banjalučke enklave..al živeo dodik,,iako mi krče creva...živeo..
bosanske historije portal
S DNA KACE..53 - 55 % BOŠNJAKA NEK CR.KNU DUŠ.MANI!!
Bošnjaci - što nas je više, više prava ćemo imati ... Ne dajte se prevariti! Ovo je historijski i sudbonostni popis! Sjetite se - bilo im je važno samo ime - ništa drugo ....
bitno je biti mosnjak
Bitno je biti P.OTURICA