Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ovaj penzionj fond. I to iz ove federacije. Da oni ovo stalno povećavaju. I to ove penzije svojim korisnicima. Gdje će oni dobiti još ove zaostatke. Dotle ovaj penzioni fond iz Srpske. Da su oni samo jedanput. Da su oni bili povećali. I to ove svoje penzije. I još ovo će jedanput. Da će biti to njihovo povećanje penzija.
Bolje vam je su.ci,da organizujete da se poveca minimalna penzija za 100 km,i da raspravljate kako covjek moze da prezivi sa 500 km mjesec dana,nego da trosite dnevnice od sirotinje.
Granica postoji, part 2 😂😂