Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja ubleha corava. Pa vi SDA-.ovci ste doveli do ove situacije, jer ste ovaj centar koristili za zbrinjavanje vasih clanova. Pa ste u centar, koji ima 47 sticenika, zaposlili 149 ljudi, od kojih 28 ekonomista. Toliko ih nema ni na Sarajevskoj berzi.Sjeme vam hebem, stici ce vas suze ove gladne i bolesne djece.
Tvoje stranacke kolege su sve danas rekli, od sebije, zildica i ostalih parazita koji se iz buđeta bogate.
Za dugo nema više vlasti u ks. Fadile ako se ovo pokaže istinito bolje vam je da selite iz ove države.
Hitno istraziti glavu Fadila... To ste trebali odavno uraditi ako niste sta ste cekali.. rekla komisija da je sve OK a onda Vas Cudicka nategne ko levate zadnje
Jadni mi kad ti pozivas tuzilastvo da rade svoj posao. Valjda kod nas tuzioci imaju tv, sami da pokrenu istragu. Najjace mi je kad kazu cekamo da neko podnese krivicnu prijavu.. Zelim da nasa raja zbaju, krivicna prijava ni ne postoji u zakonu.. Dakle kanite se cekanja krivicnih prijava i raidte posao, ako znate, ako ne znate odjebaus sa pozicije.
Sram te bilo,najbitnije je da on vidi prvo "politicki motiv" a onda govori da postupa kao covjek...Nijedno dijete ono ne zasluzuje,ono je prestrasno za gledat,boli me neka stvar ko je direktor i iz koje stranke.svi ste redom odgovorni,tamo nema guzonjinih sinova pa vas nije ni briga osim za mjesta u tim upravnim odborima.
eh vala poserem se ja u ta vaša usta puni ste nekog morala samo dok je para javnost vas pritisla mamu vam hoštaplersku,sada tražite,ma i sudstvo nista ne radi samo ih pustte iz zatvora ko i ona vijest iz hrvatske dosao covjek u bih u brckom i platio za svoju slobodu toliko para pa mater vam vasu.
Fadile,treba spriječiti a ne liječiti kako ste i naučili godinama...
Kad vidim naseg Faju, odmah se bolje osjecam.
Usput, sta vi mislite da li Faja pere guzu lijevom ili desnom rukom?Treba mi za moje istrazivanje.Hvala
Federalni go*nar