Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se ovo dešava u mojoj državi????Zašto je ovo ovako??Zašto policija i stranke ne reagiraju na ovakva pitanja u ovoj državi??Zašto se šuti??Zašto mi šutimo??Ja sigurno ne bih volio sutra da se netko ovako obrati mojoj majci. A Hađžipašić bi volio izgleda....
Čuj reaguju, pa gore je uhvaćeno tridesetak policajac sa falsifikovanim diplomama. Jedino je pogodna za našu situaciju pjesma: "Sve je laž, samo pusta laž, što se oko nas u krug vrti, sve je laž, samo pusta laž, sve je laž osim smrti."
@Ins1der Bogami taj Trump kao da je iz Bosne.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
FUJ ! Na šta smo spali!
@VasiIijeKachavenda Šta ti imaš protiv Krajine???? Ja sam iz Cazina i Krajišnik sam ponosni.Možeš pročitati moj odgovor ovome konju od Hađžipašića.
krkanska seljacka faca...al ovo je cesta pojava, zene u svasta ulijecu, da ne kazem u njih....moralni sunovrat pa moze sve onda
Hinjo klosar,u zatvor strpat pa nek ga j
Cuj izvuceno iz konteksta, sta je trebalo još da se čuje. Narode na šta si spao to je za plakanje.
daj ostavku seljačino
Pusti šuplje Admire, vidi se da ti je sperma udarila u glavu .........vid ti očiju, gledaš ko heban zec Admirreeeee.........
Koja faca, gledaj mu glave...Ali na ovom snimku ja ne cujem da on ista trazi, vec da prihvata ponudu doticne zenske osobe. Ona vodi inicijativu, ona nudi, postavlja pitanja i podpitanja, navlaci ga, a ovaj junac se pali. Ne zna se ko je gori, matori perverznjak ili ova uslovno receno prostitutka, jer samo prostitutke nude seks za novac ili bilo koje druge usluge. Ili to, ili sto je vjerovatnije neko je placa, tajna sluzba ovo ono, da ovog mulca s.ebe. Bez veze.
ajjjj bruke i još pokušava da se pravda hahahahaha. gade, debilu, balvane uzmi pucu rokni se u tu fosnu od glave. mamu ti krvavu hebem koja te tako vaspitala.
Mada na snimku sama mu nudi sex, klasicna namjestaljka
Nije on trazio sex, nego mu se nudio sex. Razlika je u tome ko pravi krivicno djelo. Recimo kad te zaustavi policija zbog brze voznje: Ako policija trazi mito, onda oni cine krivicno djelo. Ako ti nudis mito, onda ti cinis krivicno djelo. Ovdje gospodja nudi sex za posao sluzbenoj osobi, znaci ona cini krivicno djelo.
@RealMadrid Ti znas jel prihvatio? Da bi dokazao da je prihvatio mito moras dokazati da su imali sex. Kad ponudis policajcu novac kao mito, covjek ce reci daj novac da bi te navukao da izvadis pare. Kad dodje do isporuke onda te uhapsi. Ona nudi sex tokom citavog ovog razgovora, covjek razgovara sa njom ali sex nije dokazan, znaci ponudjeno mito nije primljeno.
@gepard1234 Tuzio je, ko kaze da nije? I uspio dokazati. Sad je neko iz sudnice ukrao dokazni materijal. Izbrisao zadnjih par minuta gdje on nju napada kako je nije sramota da nudi sex za radno mjesto i da je to krivicno djelo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Covjek izgleda kao da prodaje devize na pijaci. Sramota!!!
A da ti neko ponudi,,cerki poso,,ns isti nscin,,bitango,,. Da imas trunke morala jos nocas bi se objesio. Jebala te A SDA i Hasan Cengic koji stoji iza,,vas,,😎
Ovakvi su nazalost danasnji tk vjernici
Kakvu poruku salje građanima koji su ga birali...mjesto za rijec da ga drze za k...c
Ljudi se po javnim ustanovama svakodnevno maltretiraju na razno razne nacine,vrsi se nad ljudima mobing,turtura,samovolja itd...upravo gdje su njihovi kadrovi i kadrovi SDA...ovo je radio i SDP pa ih je narod kaznio na izborima,a i njih ce aBd.
Kupićemo ti top pa se ubi jadni hadžija...