Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci mjere NEDO BOG?
samo luda sreća čuva ovo malo stado. da je do ministara sve bi pokrepalo
Ili... ma neće valjda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
šta kaže neki dan..nema mjesta panici, a bijel ko nišan..
Stoka koja glasa za SDA i HDZ pa ima ovakve minisstre bolje nije ni zasluzila
objelio jer ne zna sta da radi. nestrucna osoba se najvise boji ovakvih situacija koje traze znanje i pamet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nek su se uhljebi uhljebili, pa da se sta usicari i od WHO kad budu krcate bolnice. Ima djece, ako ne znate koja vec imaju teske dijagnoze, i koja zive bez roditelja sa nanama. I treba i da ostanu i bez skrbnika. Jadno, nece vise glasa dobiti od mene i od mojih i blizih i daljih svi ovi koji cekaju 3 i vise gradova zarazenih.
Bome preventiva je jedino da mi vas dezinfikujemo,dezinficiramo i lijepo otvoriti vrata da se širom to izluftira vi od kako sjedite svi na stolicama tim usmrdilo se čak od vašeg sjedenja,a plata u banci pati za vama da ide xD.
Ova situacija pokazuje kolika je mogucnost jedne drzave da se odbrani od bilo kakvih problema koji ugrozavaju njene gradjane. U slucaju ovih epidemija/pandemija definitivno najspremnija je TURSKA. Dakle ,svaka cast ljudima koji su spremni bili odmah po pojavi prvog oboljelog u Kini. Ne kazem da se nece i tamo dogoditi slicno ili isto,ali su ljudi barem dali sve od sebe da sprijece epidemiju. Kako god,samo da se ovo sve zavrsi,ionako smo svi napola mahniti :(
Nece virus na svassta ne bojte se.
Budite vi odgovorni, pa krenite od obustavljanja nastave. Inspekcije saljite u staracke domove, na svakom su koraku u drzavi, a najrizicnija su kategorija. Njih izolirajte, djeci ne dajte u skolu, opremite i povecajte broj ljekara za kucnu njegu.
Očekujemo kada vam legnu pare od WHOa da će nestati i corona.
Mi dhelujemo samo kada se nesto dogodi. Umjesto da imamo resurse i predvidjamo unaprijed: poplave, epidemije, pozare, itd. Nemamo ni institute koji proucavaju te stvari. Kod nas postoje strucnjaci koji rade po direktivama stranaka jer su stranacki. Ma mi smo divljaci i to ne uređeni! Umjesto mozga je bukva!
Otkud im 40 mil. km jedva krpe kraj s krajem
Za šta ste odvojili lovu? Osoblje na terenu se ne pridržava tih uputstava.ba! Niđe veze...
Proći će i ovo. Kao i stalne vijesti o Dodiku, sjećate li se? Samo što još nije pisalo šta jede i kad ustaje ujutru.
Samo vam je jos Kerla falila!
Stepen pripravnosti podignut na “ma ‘ta će korona”. Ova teritorija koju neko smatra drzavom nema granice, ovde nikad nije bila guzva na ulazu, prolaze migranti, zarazeni, ilegalci, sverceri, ulazi kako ko hoce ko na javnu povrsinu. Ja jos nikad nisam cuo ikakvu restrikciju ulaska u BiH. Ovde mozes uci i sa tudjom licnom.
Morao je doći korona virus da upoznamo ministra zdravstva i direktora ZJZa. Kamo sreće da nismo. 😏
U zadnjih 5 dana na USK 220 skolske djece je van skole zbog "gripe", sto nikad nije zabiljezeno jos. E sad zamislite da drzava uradi testiranje na koronu tu svu djecu, poprilicno sam siguran da bi bilo poztivnih. Ali nema ovdje drzave. Pa svako trece auto na USK cestama je strane table.
ova država funkcioniše na principu drži vodu dok majstori odu