Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes odvratan ovaj Kaplan, yebo ma.ter svoju
Ono kr.me loyanović mesar dobio 18 miliona budžeta od toga on direktno raspolaže sa 8 miliona da dijeli svojim kumovima sa kojima ima ortačke firme. hahahahah, pa više će Rejis uplatiti od vas. ma marš bando jedna ofucana olijana prevarantska licemjerna st0ko zaslužili ste da idete u 3 pi...e mat.erine a ne u opoziciju za sljedećih 20 godina i da se nikada više ni ne vratite.
Ista ova vlada koja sada daje 50 000 KM za kulturu, umanjila je 2,5 miliona KM kulturi i sportu iz budžeta za 2012. Licemjerno...
Emira Suljagića, kantonalnog ministra nauke i obrazovanja, prije nekoliko dana saslušala je sarajevska policija koja je intervenirala na poziv njegove supruge Belme, koja je prijavila da ju je brutalno premlatio; ministrovo vandalsko ponašanje proslijeđeno je tužilaštvu, a cijeli bi skandal mogao dobiti i međunarodne razmjere budući je supruga zlostavljanje prijavila i Ambasadi Austrije, čija je državljanka. Ministar nauke i obrazovanja u Vladi Kantona Sarajevo, Emir Suljagić, koji je odranije poznat po svojim agresivnim istupima i primitivnim napadima na političke neistomišljenike, jednako je nasilan i prema vlastitoj ženi, koja je već duže vrijeme žrtva njegovih fizičkih i psihičkih tortura!!! Iako su svađe bračnog para Suljagić do sada bile poznate tek užem krugu njihovih bliskih prijatelja, nakon posljednjeg fizičkog napada ministra Emira Suljagića na suprugu Behiju Selimović (koja se, inače, predstavlja kao Belma), taj bi slučaj nasilja u obitelji mogao završiti na sudu.
ko ce neg sda!!!!!!
Zasto nisu pomogli i Galeriji BiH?!... Po cemu je Muzej znacajniji?!
Drzava zla covjeka
Kako je sada već izvjesno da je nasilja bilo, što potvrđuje i policijski zapisnik, kako je izvjesno da je Suljagić svjesno obmanuo javnost, kako je izvjesno da su određene policijske i medijske strukture uvezane u pokušaju da slučaj zataškaju, kako je očito da ženske udruge u ovom slučaju neće reagirati, svima koji se krevelje i ismijavaju ovaj slučaj nasilja u porodici predlažem da umjesto ove zlostavljane žene zamisle svoju sestru, a umjesto Suljagića bilo kojeg drugog političara, od omraženog Brankovića do Sadika Ahmetovića, recimo. Pa nek onda zamisle svoju reakciju.
Klikću dežurni hrak-sdp omladinci da sakriju sramote, klikću tamo gdje ih najviše boli. Još malo pa idete tamo gdje vam je mjesto ko i svakom keru lutalici sarajevskome, u čošak-opoziciju-šinteraj. Tako da se nećete više sramotiti, a biće i vama lakše a i nama da vas ne gledamo i ne slušamo vaša komunistička škevtanja.
TOP 12
Slušaj ;mali ,prištavi ,seksualno isfrustrirani geeku..NEINTERESANTAN si! Shvaćam da imaš čemeran život u kojem pokušavaš zaraditi socijalne poene igrajući neku igricu jer drugoga nemaš ali pusti nas više u miru! Znači- ljude to NE ZANIMA. Zašto ? Mi idemo u muzeje i čitamo knjige da bi se informirali. Kada to ne radimo sa porodicom smo ili boljom polovicom na zraku u stvarnom svijetu! Umjesto da piskaraš ovdje posjeti dermatologa i psihijatra da te riješi akni i opsesije!
ne treba nama kultura, imamo mi cecu, seku,selmu,koketa...te pare jedna pjevaljka zaradi za par noći.udarite poreze gdje treba!
kakav je ovo naslov CRKAVICA ZA REZIJE, u vremenu kada 50.000 maraka puno znaci i kada pomazu nesposobnjakovicima koji ne znaju da vode jednu instituciju i koji se samo zale da im niko nije pomogao, 50 hiljada kermi itekako nije crkavice istjerati ovog kvazi direktora i zaposlit mladu osobu , koja ce puno bolje vodit ovo od ovog KUKAVCA probosnjackog
pogledajte samo te njuske bivsih komunista,demagoga a sada okrutnih burzuja koji sisaju krv narodu!Svaki njihov automobil kosta 100 puta vise od crikavice koju dadose muzeju!Pogledajte te parazitre,te neljude te neradnike !Pogledajte im skupocjena odjela,dok muzej propada zajedno sa drzavom i narodom koji gladuje!!
Pljačkašima Lijanovića 5.000.000 KM za njihove privatne udruge, a muzeju 50.000!!! Haha, malo previše nas košta izbacivanje hadezenjara iz vlade.
Sejo se malo muci dok razmislja.... e sad zamisli kakvi smo mi idioti kad smo izabrali ovo za ministra...