Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je do-dick rekao za ovo? je li on aminovao?
Ye.bace mu Dodo sve. Nije njega nista pit\'oo.
Kako vas djombić navodi na tanak led konji iz federacije ,oni i elementarne nepogode koriste kako bi izbacili državu BIH.a vi ko ovce nasjedate na njihov kolosjek razgradnje države.Stvarno se upitam da li nama državu vode pobjegulje iz rata koji su se po okončanju vratili na babovinu u sarajevo pa nas sad handre nepismene i prodane duše..stop razgradnji države nesposobnjakovići iz sdp i sda ..narode samo gledaj..
MAMU LI VAM J.BEM PROVIDNU VI NA TAJ NAČIN RAZGRADJUJETE DRŽAVU.....SAMO DRŽAVA BIH MOŽE RAZGOVARATI SA SRBIJOM I HRVATSKOM,A VI OBIČNI ENTETETI SE MOŽETE DOGOVARATI ALI U UNTRAŠNJIM PITANJIMA U BIH......DA IMA IKO PAMETAN SAD BI VAM SPUCO KRIVIČNU PRIJAVU JER PODRIVATE SUVERENITET I INTEGRITET DRŽAVE BOSNE I HERCEGOVINE...RAZUMIJEM JA SECCIONISTE IZ RS ALI OVE IZ VLADE FBIH TREBA U ZATVOR..BAGRO,BAGRO NEPSMENA
Koliko samo država regiona. Srbija, CG, FBiH, RS, Hrvatska...