Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Old timer znači 80tih proizveden... Mogu ga prodat za brdo love. Il u zamjenu dat na piku. Što ti je bijeda...Država 3 helikoptera ima hahahahahahaha.
Jel ovo jos jedna igracka bracnog para Efendic i njihovog pijuna Solaka na racun gradjana? Sad kad se pocnu tenderi raspisivati za popravke kupit ce jos jedan apartman u Makarskoj. Bravo za stranku i njihove pripadnike!
ukrali iz gta vajsiti
Aaaaaa, ma nisu valjda. Helikopter koji leti noću. Šokiran sam. Pa na 23% je stalno noć. Valjda vam takvi samo i trebaju. Aaahhhaaaa.
@Israel5 ako misliš da si zanimljiv/a, nisi sekunde..
citam komentare i vidim niko nije procito clanak dalje od naslova... sitna slova, sta li?
Ovo samo kod nas može biti vijest, umjesto da ga daju ciganima da ga prodaju u staro željezo.
halo ba politicari hajde jednu godinu negurajte Audi VW BMW preskocite ba mogu i ti jos koju godinu... pogurajte malo Bosansko Hercegovacku raju treba ce ba i vama nekad..... http://www.avbuyer.com/aircraft-for-sale/sikorsky/s-76c+/293528 http://www.avbuyer.com/aircraft-for-sale/airbus-eurocopter/ec-135p2+/292520
Haha ovo sve zahrďžano može se prodati ciganima u staro željezo
https://www.faktor.ba/vijest/federalna-civilna-zastita-dobija-helikopter-237347
ne boji se mraka zrakomlat
I kad neko kaze da nismo napredni i da ne mozemo jos u Evropu. Čovječe eeej, pa imamo helikopter koji moze da leti, i to noću alooo...
Koga cemo napadati..
Cuj koji moze.letjeti nocu.....wow 😂😂😂
ugradili mu farove i ko nov
Sjecam se prije rata, na platou ispred Zetre je bilo 10 helikoptera MUP-a... ja kao klinac kad sam vidio helikoptere sam bio ocaran. Eto koliko smo bili jaka drzava. Sada i ovaj iz 80tih godina nam je vrijedan kao da je tek kupljen.
da nas turci i arapi vole dali bi nam nesto novije sta facto znaci ko vas j3be evo vam neki skola ili djamija! bosanski narod radom bi zaradio za par eurokopter da nema ovliko politicara
helikopteri ne sire propagandu lazi i obmane nazalost
Najbolji komentar !!